Маша Єфросиніна більше не зможе зібрати волосся у хвіст: подружка Полякової зробила стрижку каре (ФОТО)

Подруга Олі Полякової Маша Єфросиніна вирішила відвідати стиліста та оновити зачіску. Знаменитість вкоротила довжину і зробила собі каре із чубчиком. Тепер зробити високий хвіст їй точно не вдасться.

Маша Єфросиніна вчора і сьогодні – це абсолютно різні жінки. Принаймні, в плані зовнішності. Оригінальний погляд на стиль завжди відрізняв зіркову ведучу. Маша ще на початку своєї телевізійної карʼєри отримала статус ікони стилю і була взірцем наслідування для багатьох українських жінок.

Телеведуча Маша Єфросиніна регулярно змінює свій стиль та зачіску. Вона починала свій творчий шлях з яскравих образів, глибоких декольте та зухвалих міні. А ще — доповнювала стильний образ великою кількістю аксесуарів та помітним макіяжем.

Модні тренди змінюються, а разом з ними міняється й жінка. Через кілька років образ Марії Єфросиніної став більш стриманим та консервативним. Але іноді ведуча все ж дозволяє собі кардинально змінювати зовнішність та стиль зачіски. Ось, як в наступному прикладі.

Днями Маша відправилась до свого улюбленого стиліста, щоб оновити стрижку. Що може бути краще спекотним літом, аніж змінити улюблений хвіст на каре. Єфросиніна вкоротила довжину, відрізала навкіс чубчик і показала прихильникам результат “До” та “Після”.

Маша Єфросиніна показала зміни у зовнішності і нову зачіску
Маша Єфросиніна показала зміни у зовнішності і нову зачіску

Зовнішність я більше не відкладаю на потім — зазначила Єфросиніна

Ведуча і громадська діячка розповіла, що автором її нової зачіски стала майстриня з польського міста Краків. Саме вона була автором усіх зачісок Єфросиніної протягом останніх двох років.

Останні декілька років Маша Єфросиніна обирає для себе класичний стиль. І в кадрі, і в повсякденному житті вона надає перевагу сорочкам, піджакам, шифоновим сукням, широкополим капелюшкам, джинсам і туфлям на шпильці.

Маша Єфросиніна дуже любить експеріментувати зі стилем зачіски. Останнє її оновлення – яскраве тому підтвердження.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?