“Люди добрі, я не шукала мільйонера”: 57-річна Ольга Сумська розповіла, чому не вийшла заміж за багатія

Акторка Ольга Сумська вперше зізналась, чому не вийшла заміж за чоловіка з великим достатком, а обрала Віталія Борисюка: подробиці особистого життя.

Українська акторка Ольга Сумська відреагувала на негативні коментарі щодо своєї зовнішності та особистого життя, підкресливши, що такі висловлювання не вразили її особистість. Навпаки, вона зазначила, що це лише сприяло підвищенню її популярності.

Акторка визнала, що вже привчилася до хейту і навчилася сприймати його без емоцій. Вона підкреслила, що критика її зовнішності та зміни в особистому житті є невід’ємною частиною її професійного та особистого розвитку.

Ольга Сумська розповіла, чому не вийшла заміж за мільйонера
Ольга Сумська розповіла, чому не вийшла заміж за мільйонера

Ольга Сумська визнала, що часто стикається з критикою, особливо відносно свого шлюбу з Віталієм Борисюком. Вона пояснила, що між ними існує справжнє кохання, яке захищає їх від будь-яких негативних коментарів.

На питання про те, чому вона обрала саме Борисюка, а не когось більш багатого чи відомого, акторка відповіла, що головна причина її вибору — це кохання. Вона зауважила, що знайшла свою другу половинку і бажає зберігати цей союз як найбільше щастя у своєму житті. Ольга закликала берегти таке кохання, як зіницю ока, і не звертати уваги на негатив від хейтерів, які, на її думку, навіть збільшують їх популярність.

Ольга Сумська розповіла, чому не вийшла заміж за мільйонера
Ольга Сумська розповіла, чому не вийшла заміж за мільйонера

Нагадаємо, що Ольга Сумська познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком, також актором Віталієм Борисюком на новорічній вечірці, організованій спільними друзями. Її перший шлюб з актором Євгеном Паперним дав їй дочку Тоню, але зустріч з Віталієм виявилася поворотним моментом у її житті.

Все почалося як звичайна зустріч, але з часом це перетворилося на пристрасті і кохання між Ольгою і Віталієм. Згодом у них народилась донька Ганна, і їхня сім’я стала прикладом міцного союзу, який вражає інших. Протягом 25 років подружнього життя Ольга та Віталій продовжують дивувати коханням та гармонією, що додає віру в істинну любов.

Нові статті

Схожі статті

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.