Чи був роман з “Холостячкою”: друг Тіни Кароль вперше зізнався, які в нього відносини з Ксенією Мішиною

Інтервʼюер Слава Дьомін, який добре товаришує із самою Тіною Кароль — розповів усю правду про свої стосунки із екс-холостячкою Ксенією Мішиною. Дізнайтесь, чи насправді між ними – романтика?

Радіоведучий Слава Дьомін наприкінці 2023 року опинився в епіцентрі чуток. Подейкували, що чоловік розпочав новий роман та й не з ким-небудь, а із самою екс-холостячкою Ксенією Мішиною.

Офіційного підтвердження ці плітки так і не знайшли. А вже навесні 2024 року Дьоміна запідозрили у новому романі із зовсім іншою дівчиною.

Днями Слава Дьомін поділився подробицями особистого життя та розповів, чи насправді між ним та Ксенією Мішиною були романтичні стосунки.

Ще в листопаді минулого року Дьомін та Мішина неодноразово зустрічались заради того, щоб разом прогулятися із дітьми. І свої зустрічі активно транслювали в соціальних мережах.

Прихильники, побачивши це — відразу почали пліткувати про роман. Подейкували, що Ксенія і Слава намагаються будувати романтичні стосунки.

Слава Дьомін розповів про стосунки із екс-холостячкою Ксенією Мішиною
Слава Дьомін розповів про стосунки із екс-холостячкою Ксенією Мішиною

Однак надіям шанувальників не судилося збутися. Пройшло трохи часу і пара припинила спільні прогулянки і спілкування.

В травні Слава Дьомін зробив зрозумілий натяк на те, що стосунки із Ксенією Мішиною в нього не склалися. Під час спілкування з Дмитром Коляденком Дьомін вирішив зробити… розклад Таро та дізнатись, чому в нього не склалися відносини із відомою акторкою.

Оскільки Коляденко захоплюється розкладами на картах Таро — він йому в цьому допоміг. Вочевидь, таємничою героїнею-акторкою, на яку ворожили на Таро — і була Ксенія Мішина.

Дмитро Коляденко повідомив, що в розкладі випала карта Десятки мечів. Це свідчить про те, що стосунки не склались через… материнство Ксенії. Мовляв, доросла жінка, яка звикла самостійно відповідати за власне життя.

Ще одна трактовка карти, за словами Коляденка – зрада. Хореограф, співак і таролог зазначив, що стосунки з цією дівчиною не склалися в ДЬоміна через те, що вона — доросліша за нього. Не в плані паспортного, а в сенсі морального віку. До того ж, вона — відома зірка і потребує великих інвестицій.

Зараз ви на відстані – підсумував Коляденко

Сам Слава Дьомін в подальшому натякнув, що між ним та Мішиною дійсно була симпатія. Але зараз їх зовсім нічого не повʼязує.

“Я відповім так: з Ксенією Мішиною нас вже нічого не пов’язує. Цього буде достатньо” — надав свій коментар ведучий.

Нові статті

Схожі статті

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.