“Комфортно відчуваю”: телеведучий Руслан Сенічкін розкрив подробиці особистого життя і розповів про дітей

Ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін — професійна, щира і добра людина з гарним почуттям гумору. Нещодавно в розмові з колегами він розповів, чому в свої 44 роки – досі без пари.

Український ведучий Руслан Сенічкін щоранку вітає українців із новим днем у програмі “Сніданок з 1+1”. Глядачі люблять цього бородатого молодика за його щирість, доброту і гарне почуття гумору. Але в свої 44 роки Сенічкін і досі немає дітей та власної родини. Багатьох прихильників ведучого цей факт дуже непокоїть.

Нещодавно Руслан Сенічкін завітав у гості до журналістки Аліни Доротюк і поговорив з нею про особисте. Телеведучий розповів про непросте дитинство, в якому замість ігор з товаришами змушений був допомагати мамі робити ремонти – аби в родині було, що їсти.

Ведучий зі Сніданку з 1+1 розповів про особисте життя
Ведучий зі Сніданку з 1+1 розповів про особисте життя

Його мрією з юних років було телебачення і в гонитві за нею Сенічкін навіть влаштувався працювати прибиральником на одну з радіостанцій. Згодом його мрія стала ще ближче і сталось це в той самий момент, коли зірковий ведучий почав працювати над організацією концертів для гурту “ВІАГРА” та співачки Ані Лорак в одному з найдорожчих нічних клубів міста Дніпро.

Імовірно, насичена робоча діяльність не залишала Руслану часу на те, щоб влаштувати особисте життя? Зараз ведучому “Сніданку з 1+1” вже 44 роки і до цього моменту він так і не обзавівся ані власною родиною, ані дітьми.

В розмові з колегою-журналісткою Сенічкін зізнався: йому подобається таке життя і саме в такому форматі – без дітей, він почувається добре.

Відсутність власної родини зовсім не бентежить телеведучого. До того ж, в нього є рідні люди, про яких Сенічкін піклується – мама, дві сестри і похресниця. Він також зізнався, що на даному етапі життя цілком комфортно себе відчуває.

Руслан Сенічкін і Людмила Барбір
Руслан Сенічкін і Людмила Барбір

Руслан Сенічкін родом з Дніпра і здобув вже 2 вищих освіти. Перша його спеціальність – суто технічна і ніяким чином не повʼязана із журналістикою. Майбутній популярний ведучий спочатку став інженером та спеціалістом із інтелектуальних систем у мережі. Вже згодом — отримав ще одну спеціальність — журналіст (закінчив Дніпровський національний університет).

Нові статті

Схожі статті

Куди ділася 50-річна екс-дружина Кличка Наталія Єгорова: показує стрункі ніжки “Чорноброва красуня”

Наталія Єгорова – 50-річна модель, колишня дружина спортсмена Віталія Кличка. Де Наталія живе зараз і чи продовжує займатись модельним бізнесом? Редакція "Одного факту" розповість подробиці.

Життя цих п’яти знаків Зодіаку наповниться щастям вже з цього вівторка: гороскоп на липень 2024 року

Знаки Зодіаку Терези, Близнюки, Скорпіон, Діва та Водолій будуть щасливими протягом усього липня та випаде чудовий шанс - гороскоп на липень 2024 року.

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: час зрозуміти, чого ви хочете досягнути у житті

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку прогнозує день сповнений роздумів про майбутнє життя - визначте пріоритети та крокуйте за власними цілями.

“Без такого Колі не було б такої Раї”: полтавський баяніст, що підкорив серце співачки Раїси Кириченко

Раїсу Кириченко не дарма називали берегинею української пісні. Але хтозна, як би склалась її творча доля, якби в житті не трапилось справжнього кохання із баяністом Миколою Кириченком.