Новий “холостяк” Олександр Терен назвав умову, за якої прийме дитину коханої від попередніх стосунків

Олександр "Терен" Будько — громадський діяч, письменник і спортсмен, який вирішив шукати кохання в телешоу "Холостяк". Нещодавно він розповів, чи зможе будувати стосунки із жінками, в яких є діти.

Олександр “Терен” Будько — ветеран російсько-української війни, який вже цієї осені стане головним героєм нового сезону телевізійного шоу “Холостяк” на каналі СТБ. Продюсери проєкту шукали нового героя для шоу протягом останніх двох років та, врешті решт, вирішили — ідеальним кандидатом буде чоловік-захисник.

Олександр Будько, який до повномасштабного вторгнення працював звичайним баристою – після 24 лютого 2022 року став членом добровольчого батальону “Карпатська Січ” і тому виявився найкращим серед усіх претендентів. Будько приймав участь в боях на Ізюмському напрямку і саме там отримав важке поранення.

Олександр Терен Будько розповів, чи наважиться на стосунки з жінками, у яких є діти
Олександр Терен Будько розповів, чи наважиться на стосунки з жінками, у яких є діти

Зараз Олександр Будько пересувається на протезах, оскільки втратив обидві ноги. Втім, це випробування лише зміцнило силу духу українського захисника. Зараз новий холостяк активно розвиває власний Youtube-канал “Відвал ніг або All інклюзив”, на якому підіймає теми життя осіб з обмеженими можливостями в українському суспільстві.

Зйомки нового сезону програми “Холостяк” йдуть вже зараз, а головний герой розповідає про те, якою повинна бути ідеальна жінка. Нещодавно Олександр “Терен” Будько зізнався, чи зміг би він збудувати відносини із жінкою, в якої є діти від минулих стосунків.

За словами холостяка Олександра Будько – він завжди мріяв про велику родину. І якщо в нього виникнуть почуття кохання до жінки, в якої вже є діти — то він готовий взяти на себе відповідальність із за неї, і за її нащадків.

Я готовий стати люблячим батьком – зізнався Терен.

Але в “Холостяка” Терена є певна умова. Олександр каже, що найголовніше для нього – щоб дитина коханої жінки не була старшою за нього самого.

Олександр “Терен” Будько – різносторонній та харизматичний чоловік, який дійсно заслуговує на особисте щастя. Чи вдасться йому знайти кохання на проєкті, глядачі зможуть дізнатись вже цієї осені.

Нові статті

Схожі статті

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.