Стала вдовою і замкнулась у собі: як склалося життя доньки Наталії Сумської – була багатообіцяючою артисткою

Наталія Сумська має двох дітей та у її доньки Дарини Мамай, на жаль, нічого не склалось у житті через одну причину, хоча всі їй прогнозували успіх у кар'єрі: що сталося у дівчини?

Наталія Сумська завжди оберігає своє особисте життя від публіки, на відміну від своєї сестри Ольги, через що у них неодноразово виникав конфлікт. Її прихильники вважають, що на це впливає безліч чинників. Відомо, що актриса пройшла через два шлюби. Вона народила прекрасну дівчинку на ім’я Дарина під час першого шлюбу з Ігорем Мамаєм.

Старша дочка акторки, судячи з усього, завершила кар’єру. Після смерті її чоловіка, Дарина була змушена повернутися до матері разом із своєю донькою. Наталя дуже турбується за свою спадкоємицю, оскільки та не має зараз цікавості до працевлаштування та взагалі до життя. Наталія відкрито заявила, що наразі її дочка перебуває у статусі утриманки у неї.

Наталія Сумська розповіла, чим займається її дочка Дарина Мамай
Наталія Сумська розповіла, чим займається її дочка Дарина Мамай

Дарина Мамай, яка втратила чоловіка кілька років тому, тепер разом зі своєю донькою отримує допомогу у всіх планах від Наталії Сумської. Іноді акторка висловлює занепокоєння щодо того, що її дочка живе відокремленим життям, і тепер це її особиста відповідальність.

Після втрати коханого в молодому віці дівчина сильно постраждала і вирішила відмовитися від кар’єри на сцені та в кіно. У всіх були великі надії на її майбутнє в акторській сфері, але доля привела її до іншого.

Наталія Сумська розповіла, чим займається її дочка Дарина Мамай
Наталія Сумська розповіла, чим займається її дочка Дарина Мамай

Наталія Сумська розповідає, що зараз вона повністю займається донькою і робить все можливе для того, щоб надати їй всі можливості у житті, але в той же час зазначає, що дівчина просто живе на цьому світі та успадкувала це від свого тата, який завжди чекав на щось, а сам нічого не робив.

Сама ж Наталія Сумська стверджує, що її підхід до життя зовсім інший: вона активно працює і готова використовувати будь-яку можливість, яка їй надається.

Нові статті

Схожі статті

Чоловіки, які завоювали прихильність Тіни Кароль: актор, музичний продюсер та популярний зарубіжний артист

Тіна Кароль мала безліч "романів" за словами її фанатів, але як було насправді не відомо, адже співачка не полюбляє розповідати деталі особистого життя - хто підкорював серце поп-діви?

Перші поповнення на 1+1: вагітні Марія Падалко, Наталя Мосейчук і Катя Осадча показали, хто був у животиках

Марія Падалко, Наталя Мосейчук і Катя Осадча - справжні зірки каналу 1+1, які вже багато років присвятили роботі і навіть під час вагітності вони будували кар'єру - як виглядали матусі з животиками?

“Час набратися здорового глузду”: 38-річна Оля Цибульська публічно розповіла, які у неї відносини з Винником

Оля Цибульська гостра на язик і для неї не є проблемою висловитись про зірку шоу-бізнесу негативно - цього разу під руку попався підкорювач жіночих сердець Олег Винник.

На сцені ловелас і донжуан, а в житті – сімейний чоловік і батько: ось як виглядає дружина Євгена Сморигіна

Євген Сморигін не лише класний комік, але й вірний чоловік і батько трьох дітей, але як же виглядає його супутниця по життю? Подробиці особистого життя.