Переможниця “МастерШеф-13” Аліна Бурик зізналася, чому не працює в ресторані: “Покидаю цю професію”

Аліна Бурик, що перемогла в телешоу "МастерШеф-13" поділилась емоціями з приводу цього. Чому Аліна не може зараз працювати в ресторані і яку професію планує облишити? "Один Факт" розповість деталі.

Аліна Бурик — 25-річна мешканка Вінниці, яка здобула перемогу у телешоу “МастерШеф-13”. Вона навчалась на юриста і поки що працює по тій же спеціальності. Але її справжнім хобі є приготування різноманітних смаколиків. Вісім років поспіль Аліна робить солодощі ручної роботи на замовлення, а протягом останніх пʼяти років Аліна мріяла потрапити на програму “МастерШеф”. Дівчина щороку подавала заявки туди, але на телевізійний відбір їй потрапляти не вдавалось.

Аліна Бурик активно веде свою сторінку у соціальних мережах та ділиться із прихильниками не тільки рецептами смачних страв, але власними емоціями. Наприклад, нещодавно дівчина розповіла про концепцію, якої завжди дотримується в житті та найцінніший скарб, здобутий нею після перемоги в кулінарному проєкті. А ще повідомила, чому й досі не працює в ресторані і від якої професії запланувала невдовзі відмовитися?

Аліна Бурик з “МастерШеф-13” називає себе реалісткою, яка змогла повірити в те, що мрії здійснюються. І сталось це після того, як в її руках опинився переможний кубок від “МастерШефу”. Вона зізналась, що зазвичай має спокійний характер, та під час кулінарного проекту точно не обійшлась би без заспокійливих.

В планах Аліни — точно немає відкриття власного ресторану. Бо на цю справу потрібні мільйони або ж надійний інвестор. В той же час у переможниці “МастерШеф” є купа планів щодо свого подальшого творчого розвитку. Бурик зрозуміла, що юридична сфера, в якій вона працювала декілька років — не для неї. Тому вирішила допрацювати на цій роботі ще декілька тижнів та облишити її.

В подальшому Аліна хоче присвятити життя кулінарії. Зараз, після найсмачнішої перемоги в конкурсі та зростання популярності молода кулінарка вчиться жити в новій реальності.

Дівчина зізнається, що увага прихильників у соціальних мережах їй подобається і від кожного нового повідомлення шанувальників вона отримує купу яскравих емоцій.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.