Переможниця “МастерШеф-13” Аліна Бурик зізналася, чому не працює в ресторані: “Покидаю цю професію”

Аліна Бурик, що перемогла в телешоу "МастерШеф-13" поділилась емоціями з приводу цього. Чому Аліна не може зараз працювати в ресторані і яку професію планує облишити? "Один Факт" розповість деталі.

Аліна Бурик — 25-річна мешканка Вінниці, яка здобула перемогу у телешоу “МастерШеф-13”. Вона навчалась на юриста і поки що працює по тій же спеціальності. Але її справжнім хобі є приготування різноманітних смаколиків. Вісім років поспіль Аліна робить солодощі ручної роботи на замовлення, а протягом останніх пʼяти років Аліна мріяла потрапити на програму “МастерШеф”. Дівчина щороку подавала заявки туди, але на телевізійний відбір їй потрапляти не вдавалось.

Аліна Бурик активно веде свою сторінку у соціальних мережах та ділиться із прихильниками не тільки рецептами смачних страв, але власними емоціями. Наприклад, нещодавно дівчина розповіла про концепцію, якої завжди дотримується в житті та найцінніший скарб, здобутий нею після перемоги в кулінарному проєкті. А ще повідомила, чому й досі не працює в ресторані і від якої професії запланувала невдовзі відмовитися?

Аліна Бурик з “МастерШеф-13” називає себе реалісткою, яка змогла повірити в те, що мрії здійснюються. І сталось це після того, як в її руках опинився переможний кубок від “МастерШефу”. Вона зізналась, що зазвичай має спокійний характер, та під час кулінарного проекту точно не обійшлась би без заспокійливих.

В планах Аліни — точно немає відкриття власного ресторану. Бо на цю справу потрібні мільйони або ж надійний інвестор. В той же час у переможниці “МастерШеф” є купа планів щодо свого подальшого творчого розвитку. Бурик зрозуміла, що юридична сфера, в якій вона працювала декілька років — не для неї. Тому вирішила допрацювати на цій роботі ще декілька тижнів та облишити її.

В подальшому Аліна хоче присвятити життя кулінарії. Зараз, після найсмачнішої перемоги в конкурсі та зростання популярності молода кулінарка вчиться жити в новій реальності.

Дівчина зізнається, що увага прихильників у соціальних мережах їй подобається і від кожного нового повідомлення шанувальників вона отримує купу яскравих емоцій.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.