Однакова посмішка та кучеряве волосся: Настя Каменських показала, як виглядає її 69-річна мама (ФОТО)

Настя Каменських часто ділиться особистим життям, зокрема, часто публікує фото зі своєю мамою Лідією: як виглядає жінка та чим займається наразі?

Останнім часом Настя Каменських активно використовує свою сторінку в Instagram для того, щоб ділитися не лише новинами про свою творчість, але й деталями особистого життя. Співачка часто публікує фото зі своєю мамою Лідією, якій наразі 69 років, та завжди тепло звертається до неї.

Настя Каменських, як завжди, демонструє близькість та любов до своєї мами, підкреслюючи важливість сімейних цінностей у своєму житті. Публікації такого роду не лише розкривають особисті моменти життя співачки, але й надають її підписникам можливість дізнатися більше про її родинні стосунки та важливі події в житті родини Каменських.

Настя Каменських показала, як виглядає її мама
Настя Каменських показала, як виглядає її мама

Нещодавно команда Насті Каменських вирішила подарувати їй незвичайний майстер-клас з кераміки. Вона завітала до студії, де отримала можливість власноруч створити тарілку для подачі суші у формі манго. У процесі роботи вона спочатку формувала виріб з глини, надаючи йому необхідну форму, а потім прикрашала його.

Настя Каменських показала, як виглядає її мама
Настя Каменських показала, як виглядає її мама

Лідія Каменських мала також артистичне минуле, адже вона працювала солісткою в хорі імені Верьовки. Саме під час роботи в цьому хорі вона познайомилася з Олексієм Жмуром, який був концертним директором.

Лідія Каменських та Олексій Жмур
Лідія Каменських та Олексій Жмур

Він був старшим за неї на 16 років і керував цим хором. На момент їхнього знайомства Олексій вже був одружений, тому їхні стосунки трималися в таємниці. Лише найближча подруга Лідії, Алла Кудлай, знала про цей роман і підтримувала її.

Лідія Каменських та Алла Кудлай
Лідія Каменських та Алла Кудлай

Коли Олексій розлучився, а Лідія завагітніла, вони вирішили вийти з тіні. У 1987 році Лідія народила єдину доньку, Настю. Після цього вона вирішила завершити свою співочу кар’єру і присвятити себе родині та вихованню дитини.

Пара прожила разом довгий і щасливий період, аж до смерті Олексія, який помер 25 січня 2021 року у віці 81 року. Настя є єдиною дочкою у цій родині.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?