Як виглядають зірки з макіяжем і манікюром та без косметики: Ада Роговцева, Ліна Костенко, Ольга Сумська

Шанувальники Ліни Костенко, Ади Роговцевої та Ольги Сумської завжди звикли бачити їх із макіяжем, манікюром та зачіскою. Але іноді води дозволяють змити макіяж і показати себе без прикрас.

Відомі українські жінки Ада Роговцева, Ліна Костенко і Ольга Сумська у суспільстві майже завжди зʼявляються при повному параді. Побачити цих красунь без макіяжу, манікюру та стильної зачіски  практично неможливо.

Але іноді вони все ж дозволяють собі розслабитись та змити з обличчя косметику. Більш того, і Ольга Сумська, і Ада Роговцева, і Ліна Костенко — настільки сміливі, що не бояться показати себе суспільству без прикрас. Подивіться, який вигляд мають ці жінки без купи тонального крему, яскравої помади і тіней на повіках.

Ольга Сумська

57-річна акторка театру та кіно Ольга Сумська з молодих років звикла доглядати за власною зовнішністю. Творча і публічна професія зобовʼязує її слідкувати за красою, власним стилем і зачіскою. А ще – ніколи не зʼявлятись на світських заходах без косметики.

Однак Ольга Сумська, як справжня жінка – іноді дозволяє собі розслабитись та змити з обличчя яскраві фарби. Акторка ніколи не соромиться власного віку та показує обличчя без прикрас, тонального крему і фільтрів із соціальних мереж.

Ольга Сумська показала себе з макіяжем і без косметики
Ольга Сумська показала себе з макіяжем і без косметики

Щодо макіяжу, то для його створення українська Роксолана Ольга Сумська далеко не завжди залучає професійних стилістів. Артистка може створити мейк-ап власноруч.

Ліна Костенко

Побачити 94-річну поетесу Ліну Костенко без макіяжу майже неможливо. Письменниця ніколи не дозволяє собі вийти в світ без косметики та манікюру. Зазвичай пані Ліна прикрашає обличчя яскравими фарбами. На творчих заходах її можна побачити і з яскраво-рожевою помадою, і з насиченими тінями бузкового кольору.

Ліна Костенко майже ніколи не виходить в світ без косметики
Ліна Костенко майже ніколи не виходить в світ без косметики

Втім, іноді Ліна Василівна, як і кожна жінка – дозволяє собі розслабитись та вийти на публіку майже без косметики, лише злегка підкресливши контур губ однотонною і не дуже яскравою помадою.

Ада Роговцева

Акторка українського театру та кіно Ада Миколаївна Роговцева завжди зізнається, що головною таємницею її краси є уміння радіти життю та любити. Навіть незважаючи на усі негаразди, що вирують навколо.

Ада Роговцева впевнена, що без щастя всередині самої себе не вийде виглядати бездоганно і зовні. Втім однієї внутрішньої гармонії для краси недостатньо. Адже кожна жінка повинна докладати певних зусиль, щоб виглядати бездоганно. І в цій справі обійтись без косметики та створення макіяжу неможливо.

Ада Роговцева показала себе з косметикою та без макіяжу
Ада Роговцева показала себе з косметикою та без макіяжу

Ада Роговцева обирає для себе не дуже яскраву косметику. Артистка полюбляє підкреслювати ніжну блакить своїх очей підводкою, тінями та тушшю для вій. Щодо помади для губ, то тут Ада Миколаївна дозволяє собі більше яскравості і гламуру.

Побачити зірку українського кіно без макіяжу зараз дуже складно. Хіба що в кадрі, де пані Ада грає бабусю чи сільську мешканку.

Нові статті

Схожі статті

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.