64-річний Стас Боклан, 60-річний Віталій Борисюк чи 58-річний Віктор Павлік: кого більше люблять жінки

Вік для чоловіка — лише цифра, яка не впливає на здатність кохати і бути коханим. Підтвердженням цьому стають знамениті українські чоловіки, яких навіть у 60+ років продовжують любити мільйони.

Стас Боклан, Віталій Борисюк і Віктор Павлік — чоловіки, яких можна назвати справжніми улюбленцями Долі. Їм вдалося не тільки реалізувати природний талант, але й віднайти справжнє кохання.

Вік знаменитостей вже перевалив за пʼятий десяток, але вони так само, як і раніше залишаються улюбленцями чисельної кількості глядачів, а ще – коханими чоловіками для своїх жінок. Дізнайтесь, кого з них люблять найбільше.

Стас Боклан

64-річний актор Станіслав Боклан — улюблений артист у великої кількості українців.

Народного артиста знають за його ролями у театрі та в кіно. Знаменитий “Папік” в однойменному серіалі українського виробництва та селянин Яков Платонович Мех у “Столітті Якова”, якому вдалось прожити 100 років — це найпопулярніші роботи відомого актора у кіно.

Стас Боклан розповів, за що його люблять глядачі
Стас Боклан розповів, за що його люблять глядачі

Справжня любов в житті Стаса Боклана присутня не лише на сцені театру. Окрім численних прихильників в нього є й особисте кохання — дружина Наталія Кленіна. Жінка родом з Маріуполя вже багато років йде рука об руку із Стасом Бокланом. У вільний час подружжя займається городніми справами на присадибній ділянці.

В шлюбі у пари народилось двоє дітей. Вони вже дорослі. Донька Стаса Боклана працює кастинг-директором на одному з українських телеканалів. Син актора — ді-джей Кирило Думський.

Віталій Борисюк

Є, за що любити й українського актора театру та кіно, 60-річного Віталія Борисюка. Талановитий та харизматичний чоловік з ранніх років з молодих років зачаровує багатьох українських жінок своєю блискучою грою в серіалах і на сцені театру.

За що люблять Віталія Борисюка
За що люблять Віталія Борисюка

Серед найбільш відомих театральних ролей Віталія Борисюка: Антоніо в “Сеньорі з вищого суспільства” та Пʼєтро в “Сублімації кохання”.

Велике кохання Віталію Борисюку вдалось відчути і в особистому житті. Вже багато років артист щасливо одружений на акторці Ользі Сумській.

В березні 2002 року в подружжя народилась спільна донька Анна. Також Віталій Борисюк опікувався старшою донькою коханої дружини Ольги від минулих відносин – Антоніною Паперною.

Віктор Павлік

58-річний Віктор Павлік — популярний співак, який є улюбленцем великої кількості шанувальників. Його візитівкою на сцені з молодих років став шлягер “Ой, мамо – Шикидим, Шикидим”, а в особистому житті — шлюб із молодшою на 28 років Катериною Репяховою.

За що люблять Віктора Павліка
За що люблять Віктора Павліка

Віктор Павлік любить дарувати енергію кохання зі сцени, а ще більше полюбляє отримувати його від жінок. В життєписі співака налічується аж 4 шлюби. І кожна дружина подарувала артисту найдорожчий скарб – дитину.

Віктор Павлік цілком може назвати себе щасливою людиною адже за життя йому вдалось відчути і любов слухачів, і кохання до жінок та дітей. Його талант і ліричні пісні зробили виконавця відомим серед української аудиторії.

Кого ж цих відомих чоловіків люблять найбільше? Імовірно, що Стасу Боклану, Віктору Павліку та Віталію Борисюку достається максимум кохання і від прихильників, і від коханих жінок. В кожного з них є своя аудиторія, яка дійсно любить та поважає свого кумира.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?