Успішна акторка, якій не щастило в особистому житті: чи знайшла Олеся Жураківська справжнє кохання

Акторка Олеся Жураківська відверто зізналась, як вона пережила розлучення з чоловіком та чи вільне зараз її серце: що відомо про особисте життя зірки?

Олеся Жураківська, відома українська акторка, поділилася своїм досвідом у справах кохання. Вона особисто відчула, що таке розчарування у стосунках, навіть у своєму єдиному шлюбі, який, на жаль, виявився нещасливим. Відповідно до її слів, спочатку все було чудово, але потім з’явилися непереборні ревнощі, взаємна недовіра та навіть аб’юз, що призвели до розлучення. Зараз Олеся відкрито говорить про своє особисте життя.

Олеся Жураківська розповіла подробиці особистого життя
Олеся Жураківська розповіла подробиці особистого життя

Олеся Жураківська підкреслила, що не дивлячись на таємничість щодо нових романтичних подробиць, вона завжди відчуває кохання в своєму серці. Вона зазначила, що для неї не існує поняття вільного серця, а замість цього важливо зберігати спокій у розмаїтті почуттів – кохання, щастя та матеріальні блага.

Щодо свого попереднього розлучення з колишнім чоловіком, з яким вони прожили понад п’ять років, акторка поділилася, що цей період був надзвичайно важким і наповненим внутрішніми конфліктами. Жураківська розповіла, що саме внутрішні зміни дозволили їй вийти з токсичного циклу стосунків і знайти внутрішню гармонію.

Олеся Жураківська розповіла подробиці особистого життя
Олеся Жураківська розповіла подробиці особистого життя

Зірка наголосила на важливості самостійності та особистісної зосередженості. Вона закликала жінок не зволікати у стосунках, які не принесли радості, й уникати будь-якої форми насильства або психологічного тиску. Олеся висловила переконання, що будувати своє щастя варто незалежно від інших.

Олеся Жураківська розповіла подробиці особистого життя
Олеся Жураківська розповіла подробиці особистого життя

Згадуючи про свій минулий шлюб, акторка зазначила, що її колишній чоловік ініціював розірвання стосунків, що стало для неї складним періодом. Цей досвід відкрив їй очі на важливість не розраховувати на інших і навчитися покладатися тільки на себе.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?