Світяться від щастя: ведуча ТСН Соломія Вітвіцька засвітилася на прогулянці зі своїм новим коханим чоловіком

Телеведуча каналу 1+1 Соломія Вітвіцька показалась разом зі своїм обранцем у Львові, де вони мають романтичну подорож: як виглядає чоловік зірки?

Телеведуча Соломія Вітвіцька відзначила своє 44-річчя у червні цього року, отримавши особливий подарунок у вигляді кількоденного відпочинку у Львові зі своїм коханим Олексієм Ситайлом. Олексій, який перебуває на фронті, вирішив взяти відпустку, щоб провести цей час разом із коханою.

На своїй Instagram-сторінці Соломія опублікувала селфі та атмосферне відео з Олексієм, висловивши радість тим, що вони нарешті можуть насолодитися спільним часом поза військовими справами.

Зірка 1+1 Соломія Вітвіцька показалась разом зі своїм новим коханим. Фото з Instagram @solomiyavitvitska
Зірка 1+1 Соломія Вітвіцька показалась разом зі своїм новим коханим. Фото з Instagram @solomiyavitvitska

До цього вона була одружена і її шлюб тривав вісім років до розпаду у 2021 році. У лютому 2024 року Вітвіцька офіційно підтвердила свої стосунки з Олексієм Ситайлом.

У листопаді 2013 року Соломія Вітвіцька, відома телеведуча, вийшла заміж за відомого режисера і кліпмейкера Влада Кочаткова. Їхнє подружжя тривало вісім років і включало спроби врятувати стосунки через консультації психолога, але врешті-решт пара прийшла до висновку, що їм краще розійтися. Розлучення відбулося за спільною згодою, і Соломія пізніше зізналася, що вони залишилися в хороших стосунках.

Після розлучення Вітвіцька неодноразово інтригувала своїх прихильників заявами про своє нове кохання. Зараз вона готова представити свого обранця, показавши, що її особисте життя рухається в новому напрямку.

Зірка 1+1 Соломія Вітвіцька показалась разом зі своїм новим коханим. Фото з Instagram @solomiyavitvitska
Зірка 1+1 Соломія Вітвіцька показалась разом зі своїм новим коханим. Фото з Instagram @solomiyavitvitska

Соломія познайомилась з Олексієм через волонтерську допомогу: коли його підрозділу знадобилися ресурси, він звернувся до неї, яка активно допомагала військовим. Спочатку вони побачилися лише на святкуваннях разом зі спільними друзями, але не спілкувалися. Однак доля звела їх разом у цей складний час.

Поступово між ними зародилося кохання, яке, за її словами, «спалахнуло непередбачувано». Вони не планували цього, але почуття виникли. Для телеведучої це кохання стало невід’ємною частиною життя, що надихає і дає сили. Вона продовжує підтримувати військових і знаходитися на зв’язку, готова до всяких жертв заради свого коханого та усіх, хто стоїть на захисті України.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?