“Канікули настали”: Маша Єфросиніна розповіла, ким працює її 9-річний син Олександр, коли уроки скінчились

Маша Єфросиніна — відома в Україні телеведуча і громадська діячка, яка має ще один статус – мама. Днями знаменитість розповіла, чим на літніх канікулах зайнявся її 9-річний син Олександр Хромаєв.

Маша Єфросиніна — відома громадська діячка і українська телеведуча, яка не тільки працювати встигає, але й з дітьми час проводити. Щоправда, іноді їй доводиться поєднувати ці дві справи. Наприклад, нещодавно в 9-річного сина Марії Олександра Хромаєва розпочались літні канікули.

Маша Єфросиніна розповіла, що оскільки її робочий графік ніхто не відміняв — їй довелось… взяти Олександра до себе на роботу.

В мене новий менеджер-супроводжувач – назвала нову спеціальність спадкоємця Єфросиніна.

Окрім цього телеведуча назвала головний обовʼязок маленького співробітника. Мовляв, відповідає за намотування нервової системи матусі на лікоть.

Маша Єфросиніна показала 9-річного сина Олександра
Маша Єфросиніна показала 9-річного сина Олександра

Якщо поглянути на геолокацію, то зіркова мама разом із сином-школярем знаходилась у Львові. Єфросиніна зазначила, що попри все пишається 9-річним сином, бо він росте дуже усвідомленою людиною. Зараз хлопцю вкрай непросто, бо разом із мамою він відвідує заходи, на яких присутні люди із ампутаціями та фізичними вадами, отриманими на фронті.

Олександр Хромаєв, незважаючи на свій невеликий вік — вже активно цікавиться проблемами таких людей.

Декілька тижнів тому Маша Єфросиніна розповідала і про свою доньку Нану. На початку 2024 року дівчині виповнилось 20 років. На сторінці своєї зіркової мами в Instagram дівчина зʼявляється вкрай рідко. Нана давно стала самостійною і уникає публічності. В соціальних мережах в доньки Єфросиніної є своя сторінка, але вона закрита і доступна лише для близьких друзів Нани.

Своїми нащадками Маша Єфросиніна пишається. Телеведуча зазначає, що в неї із Тимуром Хромаєвим ростуть дуже кмітливі, допитливі та розумні діти. І це для батьків — неймовірне щастя.

Нові статті

Схожі статті

Він був з двійнят у “Сватах”, а зараз не в акторській професії: як змінився 21-річний актор Костя Чернокрилюк

Костянтин Чернокрилюк запамʼятався багатьом українським глядачам роллю одного з двійнят Ковальових в комедійному серіалі "Свати". Читайте, де актор знаходиться зараз та чи продовжує зніматись в кіно?

Забудь про шарлотку назавжди! Приготуй на десерт пиріг “Бабусина радість”. Смачно та без клопотів!

Не знаєте, що приготувати на десерт, тоді ловіть рецепт торта "Бабусина радість" зі сметанного крему - будете їсти шматок за шматком, і не тільки ви.

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.