Як виглядає будинок Тоні Матвієнко, який залишився їй після смерті Ніни Митрофанівни: все зроблено з душею

Тоня Матвієнко після втрати мами продовжує жити в триповерховому маєтку Ніни Митрофанівни разом із донькою та чоловіком Арсеном Мірзояном. Фото дому всередині — вже у матеріалі від "Один Факт".

Донька славетно відомої Ніни Митрофанівни Матвієнко — Антоніна, показала, як виглядає маєток, в якому колись жила і її мама, і вона сама і з чоловіком Арсеном Мірзояном та донькою.

За життя співачка Ніна Матвієнко намагалась не виносити особисте на розсуд широкого загалу. Але деякі подробиці все ж просочувались крізь щільну завісу родинних таємниць.

Ніна Матвієнко у власному родинному гніздечку
Ніна Матвієнко у власному родинному гніздечку

Наприклад, було відомо, що доросла донька виконавиці пісні “Квітка-душа” майже усе життя прожила… в одному будинку із мамою. Навіть після щасливого заміжжя із музикантом Арсеном Мірзояном та народження другої донечки вони продовжували жити в одному маєтку.

Добре, що місця там було більш, ніж достатньо. Триповерховий будинок із власною, добре облаштованою територією — був просторим і в ньому вільного простору вистачало для проживання великої родини творчих особистостей.

Триповерховий будинок Ніни Матвієнко
Триповерховий будинок Ніни Матвієнко

Будинок, в якому жила Ніна Митрофанівна Матвієнко — знаходиться в самому серці міста Києва, а саме — на Печерських пагорбах. Сам по собі цей маєток – вже старенький. Його будували більш ніж 50 років тому. Колись замість житлового простору в ньому був облаштований справжній музей, в якому було виставлено картини різних митців.

Маєток Ніни Матвієнко на Печерську
Маєток Ніни Матвієнко на Печерську

Колекція картин, що зберігалась в домі Ніни Матвієнко – належала художнику Івану Гончару. Він почав збирати її за життя, а далі — передав цю справу своєму сину Петру.

Присадибна ділянка в будинку Ніни Матвієнко
Присадибна ділянка в будинку Ніни Матвієнко

Петро ж одружився на співачці Ніні Матвієнко і коли подружжя почало жити разом в успадкованому будинку – музей з картинами Гончара перенесли в окреме місце — біля Київської Лаври.

Будинок Ніни Матвієнко і Петра Гончара збудований з натуральних матеріалів. В його дизайні переважають натуральний камінь та деревина.

Ніна Матвієнко із чоловіком Петром Гончаром
Ніна Матвієнко із чоловіком Петром Гончаром

Зараз в маєтку співачки мешкає її донька Антоніна з родиною. Вона — одна зі спадкоємиць.

Окрім Тоні спадкоємцями триповерхового будинку є двоє синів Ніни Митрофанівни — Андрій та Іван. А також чоловік Петро Гончар, з яким співачка останніми роками не жила.

Нові статті

Схожі статті

“Зʼявилася дитина не від Мірзояна”: відомий український співак розкрив секрет стосунків із Тонею Матвієнко

Останні декілька тижнів фанати співака Романа Скорпіона тільки те і роблять, що обговорюють його імовірний роман із дружиною Арсена Мірзояна, Тонею Матвієнко. Артист прокоментував ці чутки особисто.

“Налагодити не вдалося” Вʼячеслав Хостікоєв відверто розповів про непрості стосунки з тіткою Ольгою Сумською

Рідний племінник Ольги Сумської — Вʼячеслав Хостікоєв, розповів про непрості стосунки із родичкою. Відносини між ними погіршились на початку року, а до примирення діло не дійшло.

Чистотіл на дачі не бур’ян, а помічник: ви здивуєтеся, що роблять з рослиною досвідчені дачники

Чистотіл на перший погляд — звичайнісінький бурʼян, але навіть він може бути корисним на городі. "Один Факт" розповість, як зробити так, щоб ця рослина перевтілилась на помічника.

Екс-дружина Потапа показала свій розкішний офіс: мансардні вікна, колони, дизайнерський ремонт – оце рівень

Ірина Горова вперше показала, як виглядає її офіс, де вона з командою працює щодня - величезні вікна, територія та не тільки: де саме знаходиться приміщення?