Павлу Зіброву – 67 років: цікаві факти про життя артиста, який став популярним завдяки “Хрещатику”

Павло Зібров 21 червня відсвяткував черговий день народження. Естрадному співаку і композитору виповнилось 67 років. "Один Факт" підготував цікаві факти про артиста з пишними вусами.

“Незважаючи на походження, є у кожного День народження” — слова з відомої пісні одного із метрів української естради, Павла Зіброва. З нагоди особистого свята, яке пройшло 21 червня, співак презентував оновлену версію легендарного хіта “День народження” в тандемі з гуртом KOLABA.

В новому кліпі з привітаннями до дня народження колеги виступили Ірина Білик, Наталія Могилевська, Наталка Бужинська, Віктор Павлік, Віктор Бронюк, Гарік Кричевський та інші.

“Один Факт” пропонує до уваги читачів найбільш цікаві факти з життя Павла Миколайовича Зіброва.

Факт № 1. Свої перші виступи Павла Зібров розпочав ще в дитячому віці . Разом із братом та його товаришем гастролював на святах перед гостями. У віці 2.5 років Павло Зібров присвоїв сам собі звання заслуженого артиста.

Факт № 2. Співак вважає, що найбільшу популярність йому принесла пісня “Хрещатик”. До речі, в кліпі, що знятий на цю пісню — можна побачити, яким був столичний Хрещатик в 1994 році.

Факт № 3. За роки творчої карʼєри Павло Зібров зміг сформувати власний індивідуальний стиль. Його головними фішками є, звісно ж – пишні вуса. А ще лозунг: “Мертві бджоли не гудуть”, який одночасно є фразою з однієї з пісень артиста.

Факт № 4. Павло Зібров носив пишні вуса не завжди. Вони стали справжньою візитівкою співака. Але за часів служби в армії артист вусів не носив. В 35 років він позбавився від вус вдруге. Це сталось через те, що співак забажав зробити сюрприз до дня народження своїй дружині. Згодом Зібров зізнався, що кохана його без вусів навіть не впізнала. Після цього випадку він більше таких експериментів не проводив.

Факт № 5. Павло Зібров одного разу отримав в якості гонорару за виступ… свиню. Це сталось, коли вони виступали перед співробітниками мʼясного комбінату разом з Аллою Кудлай. Схожий випадок трапився під час гастролей на птахофабриці. Але там співаку з пишними вусами вручили 500 яєць в лотках. Звісно, що цей гонорар артист не зміг зʼїсти самотужки, тому пороздавав друзям.

Факт № 6. Творча робота завжди допомагає Зіброву знаходитись у гарній формі. Також він полюбляє відпочивати на природі та займатись городніми справами. Город, ставок і садок – ось три напрямки, які артист обирає в якості відпочинку від гастролей і репетицій.

Нові статті

Схожі статті

“Ніякі стосунки”: Олег Собчук розкрив правду про розрив із дружиною Марією Собчук після 20 років шлюбу

Олег Собчук, відомий український музикант і фронтмен гурту "СКАЙ", нещодавно вперше заговорив про своє завершення стосунків з колишньою дружиною Марією Собчук.

Каштани по-новому: 2 простих рецепти, які зроблять з вас шеф-кухаря! Страви, які нічого не коштують

Приготування каштанів – це простий і приємний процес, який відкриває безліч кулінарних можливостей. Цей делікатес стане чудовим доповненням до вашого столу.

Вона покинула заради нього кар’єру: що зруйнувало перший шлюб Юрія Горбунова зі старшою балериною Людмилою

Перша дружина Юрія Горбунова Людмила відповіла на запитання, що цікавило багатьох. Що важливіше: кар'єра чи кохання? Чому перший шлюб Юрія Горбунова закінчився після 20 років?

Хто такі квадробери: цей молодіжний тренд вже на вустах у Полякової, Білик та Клопотенка – найцікавіші факти

Квадробери – сучасний тренд, який щодня охоплює все більше та більше українських підлітків. Представники нової субкультури наряджаються в тварин і намагаються привернути до себе увагу суспільства.