Павлу Зіброву – 67 років: цікаві факти про життя артиста, який став популярним завдяки “Хрещатику”

Павло Зібров 21 червня відсвяткував черговий день народження. Естрадному співаку і композитору виповнилось 67 років. "Один Факт" підготував цікаві факти про артиста з пишними вусами.

“Незважаючи на походження, є у кожного День народження” — слова з відомої пісні одного із метрів української естради, Павла Зіброва. З нагоди особистого свята, яке пройшло 21 червня, співак презентував оновлену версію легендарного хіта “День народження” в тандемі з гуртом KOLABA.

В новому кліпі з привітаннями до дня народження колеги виступили Ірина Білик, Наталія Могилевська, Наталка Бужинська, Віктор Павлік, Віктор Бронюк, Гарік Кричевський та інші.

“Один Факт” пропонує до уваги читачів найбільш цікаві факти з життя Павла Миколайовича Зіброва.

Факт № 1. Свої перші виступи Павла Зібров розпочав ще в дитячому віці . Разом із братом та його товаришем гастролював на святах перед гостями. У віці 2.5 років Павло Зібров присвоїв сам собі звання заслуженого артиста.

Факт № 2. Співак вважає, що найбільшу популярність йому принесла пісня “Хрещатик”. До речі, в кліпі, що знятий на цю пісню — можна побачити, яким був столичний Хрещатик в 1994 році.

Факт № 3. За роки творчої карʼєри Павло Зібров зміг сформувати власний індивідуальний стиль. Його головними фішками є, звісно ж – пишні вуса. А ще лозунг: “Мертві бджоли не гудуть”, який одночасно є фразою з однієї з пісень артиста.

Факт № 4. Павло Зібров носив пишні вуса не завжди. Вони стали справжньою візитівкою співака. Але за часів служби в армії артист вусів не носив. В 35 років він позбавився від вус вдруге. Це сталось через те, що співак забажав зробити сюрприз до дня народження своїй дружині. Згодом Зібров зізнався, що кохана його без вусів навіть не впізнала. Після цього випадку він більше таких експериментів не проводив.

Факт № 5. Павло Зібров одного разу отримав в якості гонорару за виступ… свиню. Це сталось, коли вони виступали перед співробітниками мʼясного комбінату разом з Аллою Кудлай. Схожий випадок трапився під час гастролей на птахофабриці. Але там співаку з пишними вусами вручили 500 яєць в лотках. Звісно, що цей гонорар артист не зміг зʼїсти самотужки, тому пороздавав друзям.

Факт № 6. Творча робота завжди допомагає Зіброву знаходитись у гарній формі. Також він полюбляє відпочивати на природі та займатись городніми справами. Город, ставок і садок – ось три напрямки, які артист обирає в якості відпочинку від гастролей і репетицій.

Нові статті

Схожі статті

Розійшлися шляхи: Наталка Денисенко назвала акторку, з якою ніколи не піде в кадр і чому саме

Українська акторка Наталка Денисенко розповіла про своє ставлення до колег, які покинули Україну. Зокрема, вона висловилась про Галину Безрук, що обрала для себе життя в комфорті в росії.

Завжди сію моркву на зиму при + 5: ось чому потрібно робити це восени – секрет, про який мало хто знає

Досвідчені господині добре знають, що моркву у відкритий ґрунт можна сіяти як навесні, так і під зиму. Осінній посів морквяного насіння зручніше, адже в цей час робіт на городі меншає.

Як виглядають сини Анатолія Хостікоєва: один від Наталії Сумської, а інший – від жінки, яку кохав раніше

Анатолій Георгієвич Хостікоєв – другий чоловік акторки Наталії Сумської, яка народила йому молодшого сина Вʼячеслава. Також в артиста є старший син Георгій – від другого шлюбу з Любовʼю Кубʼюк.

ТОП-5 природних явищ України, які ніде більше не побачите: рожеве озеро, каньйон на 4 області на ще 3

Україна багата не тільки своєю історією та культурою. На території країни розташовані унікальні природні явища, про які ви можете більш детально прочитати в матеріалі "Одного Факту".