“Нас буде шестеро”: Тімур та Інна Мірошниченки розповіли, що запланували невдовзі всиновити ще одну дитину

В родині Тімура та Інни Мірошниченків очікують на поповнення. Невдовзі їх стане шестеро, бо родина вирішила всиновити ще одну дитину. Більше деталей "Один Факт" розповість далі.

Зіркове подружжя Тімура та Інни Мірошниченків поділилось гарною звісткою зі своїми прихильниками і фанатами. Невдовзі в їх родині зʼявиться ще одна дитина.

Ведучий Тімур Мірошниченко зі своєю дружиною Інною давно планували взяти на виховання ще одного малюка, що залишився сиротою. І, нарешті — їм це вдалося. Зовсім скоро вони знов стануть щасливими батьками для четвертої дитини.

Вже зараз родина Мірошниченків вважається багатодітною. Подружжя виховує трьох дітей. Їх первістком стала донечка Мія, яка народилась 18 червня 2018 року. Менш ніж через 2 роки після цього Інна Мірошниченко народила доньці молодшого брата, якого назвали Марком. Третім сином зіркової пари став 2-річний хлопчик-сирота на імʼя Марсель.

Прийомні батьки змогли всиновити його після довготривалого оформлення документів 22 червня 2023 року.

З моменту всиновлення минув рівно рік і Інна Мірошниченко поділилась приємною звісткою:

“Скоро нас стане шестеро”.

Шлях до всиновлення другої дитини став для Мірошниченків тернистим і непростим.

Представники органів з опікунства постійно відмовляли парі і не дозволяли брати в родину ще одну малечу. Однак цю проблему подружжю вдалось, врешті решт, подолати.

В своєму Instagram Інна Мірошниченко повідомила, що незабаром склад їхньої родини поповниться.

Родина. На цій світлині нас пʼятеро, а зовсім скоро буде вже шестеро — зазначила дружина українського ведучого.

Жінка також наголосила, що відчуває себе щасливою багатодітною матусею, яка готується прийняти в родину четверту дитину. Для них з чоловіком малюк стане другим прийомним. Відомо, що на відміну маленького Марселя, друга всиновлена дитина буде старшою.

Подружжя мріє про дівчинку 8-10 років.

Після всиновлення першої дитини Інна і Тімур Мірошниченки отримали хвилю хейту на свою адресу. Їх благородний вчинок у соціальних мережах розкритикували і назвали піаром. Дехто з користувачів висував припущення, що всиновлення дітей для Тімура Мірошниченка — це спосіб уникнути служби в українській армії.

Попри негативні коментарі від хейтерів Інна Мірошниченко порадила своїм шанувальникам вперто йти до своєї мети і не здаватися, допоки вона не буде досягнута.

Нові статті

Схожі статті

“Зʼявилася дитина не від Мірзояна”: відомий український співак розкрив секрет стосунків із Тонею Матвієнко

Останні декілька тижнів фанати співака Романа Скорпіона тільки те і роблять, що обговорюють його імовірний роман із дружиною Арсена Мірзояна, Тонею Матвієнко. Артист прокоментував ці чутки особисто.

“Налагодити не вдалося” Вʼячеслав Хостікоєв відверто розповів про непрості стосунки з тіткою Ольгою Сумською

Рідний племінник Ольги Сумської — Вʼячеслав Хостікоєв, розповів про непрості стосунки із родичкою. Відносини між ними погіршились на початку року, а до примирення діло не дійшло.

Чистотіл на дачі не бур’ян, а помічник: ви здивуєтеся, що роблять з рослиною досвідчені дачники

Чистотіл на перший погляд — звичайнісінький бурʼян, але навіть він може бути корисним на городі. "Один Факт" розповість, як зробити так, щоб ця рослина перевтілилась на помічника.

Екс-дружина Потапа показала свій розкішний офіс: мансардні вікна, колони, дизайнерський ремонт – оце рівень

Ірина Горова вперше показала, як виглядає її офіс, де вона з командою працює щодня - величезні вікна, територія та не тільки: де саме знаходиться приміщення?