“Клуб 40 років і незаміжня”: Аніта Луценко, Tayanna, Лідія Таран та інші зірки, які не побралися за піввіку

Деякі зіркові українки із заміжжям не поспішають. Аніта Луценко, Лідія Таран, Tayanna та інші знаменитості довели, що шукати справжнє кохання після 40 — все ще можливо.

Далеко не всім жінкам вдається щасливо вийти заміж у молодому віці. Але й після 40-ка років ставити хрест на особистому житті зовсім не варто. Тим паче, що серед зіркових українок є чимало прикладів, коли й після 40 років можна бути вільною та щасливою.

Подивитись хоча б на ведучу Лідію Таран або популярну тренерку Аніту Луценко. Ці жінки попри те, що їх вік перевалив за 40 років — все ще не звʼязали себе узами Гіменею.

Tayanna

Співачка Tayanna в 39 років все ще не заміжня
Співачка Tayanna в 39 років все ще не заміжня

Співачка, композитор та автор пісень Tayanna в свої 39 років все ще не створила власної родини. Декілька тижнів тому артистка зізнавалась, що все ж має теплі почуття.

Тетяна Решетняк (справжнє імʼя Tayanna) зізналась, що поки що в стосунках не перебуває. Але певні романтичні почуття в неї на даний момент є.

Наталія Могилевська

48-річна співачка Наталія Могилевська належить до щасливого виключення. Багато років поспіль артистка не могла віднайти особистого щастя та збудувати міцну родину.

Наталія Могилевська знайшла особисте щастя, коли їй вже буо за 40 років
Наталія Могилевська знайшла особисте щастя, коли їй вже буо за 40 років

Лише в цьому році стало відомо, що продюсерка і виконавиця українських пісень таки знайшла кохання і… вийти заміж. Більш того, Наталія Могилевська стала мамою для двох дівчат-сестричок, які на тлі війни залишились сиротами. Донечок артистки звуть Мішель і Софія. Співачка виховує їх разом з коханим чоловіком.

Лідія Таран

Особисте життя української ведучої Лідії Таран також хвилює багатьох українських глядачів. Зараз цій серйозній білявці вже 46 років, але в плані особистого життя Лідія все ще знаходиться у вільному плаванні.

Лідія Таран до 46 років заміж так і не вийшла
Лідія Таран до 46 років заміж так і не вийшла

Найтриваліші стосунки у ведучої були з колегою Андрієм Доманським. Вони познайомились в 2004 році, а через 3 роки життя в цивільному шлюбі стали батьками доньки Василини. Втім, роман зіркових ведучих так і не дійшов до створення родини. На початку 2010 року пара розлучилася.

Після початку повномасштабного вторгнення Лідія Таран разом із донькою виїхала за межі України. Зараз вона мешкає у Франції і не ділиться подробицями особистого життя.

Аніта Луценко

Аніта Луценко — зіркова тренерка, порадами яких захоплюються чимало українок. Спортивна леді приваблює увагу і до своєї творчої діяльності, і до особистого життя.

Зіркова тренерка Аніта Луценко в свої 40 років все ще не заміжня
Зіркова тренерка Аніта Луценко в свої 40 років ще не заміжня

В березні 2024 року Аніті Луценко виповнилось 40 років. Її особисте життя цікавить багатьох прихильників. І хоча офіційно Аніта ще не заміжня — в неї є коханий чоловік Олександр Лозовцев, з яким спортивна тренерка багато років живе в цивільному шлюбі.

Коханий Аніти Луценко — майстер цигун (старовинне китайське мистецтво, направлене на саморегуляцію енергії ці). В 2016 році спортивна тренерка народила від нього доньку Мію.

Нові статті

Схожі статті

“Ніякі стосунки”: Олег Собчук розкрив правду про розрив із дружиною Марією Собчук після 20 років шлюбу

Олег Собчук, відомий український музикант і фронтмен гурту "СКАЙ", нещодавно вперше заговорив про своє завершення стосунків з колишньою дружиною Марією Собчук.

Каштани по-новому: 2 простих рецепти, які зроблять з вас шеф-кухаря! Страви, які нічого не коштують

Приготування каштанів – це простий і приємний процес, який відкриває безліч кулінарних можливостей. Цей делікатес стане чудовим доповненням до вашого столу.

Вона покинула заради нього кар’єру: що зруйнувало перший шлюб Юрія Горбунова зі старшою балериною Людмилою

Перша дружина Юрія Горбунова Людмила відповіла на запитання, що цікавило багатьох. Що важливіше: кар'єра чи кохання? Чому перший шлюб Юрія Горбунова закінчився після 20 років?

Хто такі квадробери: цей молодіжний тренд вже на вустах у Полякової, Білик та Клопотенка – найцікавіші факти

Квадробери – сучасний тренд, який щодня охоплює все більше та більше українських підлітків. Представники нової субкультури наряджаються в тварин і намагаються привернути до себе увагу суспільства.