Змінився у всіх планах: 43-річний Сергій Притула розповів про свій шлях до популярності та чому пішов з ТБ

Колишній телеведучий Сергій Притула мав досить не простий шлях у сфері шоу-бізнесу та все ж таки зміг добитись свого, але згодом вирішив відмовитись від цього: чому шоумен покинув медіа?

Сергій Притула здобув широку популярність завдяки своїй активній участі в медійному просторі. Він став відомим через свою участь у різноманітних телевізійних проєктах, які швидко завоювали прихильність глядачів. Притула привертав увагу своєю харизматичністю, гострим розумом та вмінням порушувати важливі соціальні питання.

Свою кар’єру в медіа Сергій розпочав у 1998 році, коли пройшов кастинг і став радіоведучим. Його популярність зростала стрімко, що дозволило йому вже на початку 2000-х вирушити на навчання до Лондона. Під час перебування в Лондоні Притула випробував себе в різних професіях, таких як будівельник та помічник кухаря, що дозволило йому набути цінного життєвого досвіду.

Сергій Притула розповів, як розпочинався його шлях до популярності
Сергій Притула розповів, як розпочинався його шлях до популярності

Завдяки своєму природному таланту та наполегливій праці, Сергій Притула зміг стати одним із найвпливовіших медійних осіб в Україні. Його діяльність на телебаченні та радіо не лише розважала, але й спонукала до роздумів.

Справжнє визнання Сергій Притула отримав, коли став резидентом “Камеді Клаб Україна”. На цій сцені він швидко здобув популярність завдяки своїм гострим жартам та монологам, що часто критикували українських знаменитостей.

Сергій Притула розповів, як розпочинався його шлях до популярності
Сергій Притула розповів, як розпочинався його шлях до популярності

У 2008 році Сергій приєднався до команди Нового каналу, ставши одним із ведучих популярної ранкової програми “Підйом”. Паралельно з роботою на телебаченні він продовжував навчання на магістратурі, поєднуючи академічні успіхи з професійною діяльністю.

Протягом своєї кар’єри Сергій неодноразово змінював зовнішній вигляд. Спочатку він мав довге волосся, що створювало романтичний образ. Пізніше він вирішив змінити свій імідж, віддавши перевагу короткій борідці, яка додавала йому солідності та зрілості. Згодом Сергій обрав коротку стрижку та легку щетину.

Сергій Притула розповів, як розпочинався його шлях до популярності
Сергій Притула розповів, як розпочинався його шлях до популярності

Його кар’єра на екрані включала популярні скетч-шоу “Файна Юкрайна” та інші успішні програми, такі як “Вар’яти-шоу”, “Суперінтуїція”, “Хто зверху?”, “Діти проти зірок” та багато інших.

Згодом Сергій оголосив про наміри створити власну політичну партію і брати участь у майбутніх парламентських виборах. З початком повномасштабного вторгнення Сергій Притула прийняв рішення покинути кар’єру телеведучого, заявивши, що більше не повернеться до роботи в розважальному телебаченні. Нині він повністю присвячує себе діяльності свого благодійного фонду, який активно збирає кошти на підтримку української армії.

Нові статті

Схожі статті

Рідкісне явище: над Землею на відстані 1 млн. км пролетів астероїд-сніговик – астрономи його “впіймали”

Днями астрономи зафільмували в небі вкрай рідкісне явище. На відстані 1 млн. км над Землею пролетів незвичний астероїд, зовні схожий на сніговика. Подія сталась 17 вересня.

Сергій Бабкін зізнався у своїх зрадах дружині: “Це було моєю звичкою”, – як на це відреагувала Сніжана

Сергій та Сніжана Бабкіни розповіли про особисті проблеми і їхнє подолання є не тільки важливою для самого артиста, а й надихає багатьох його шанувальників.

“Ніякі стосунки”: Олег Собчук розкрив правду про розрив із дружиною Марією Собчук після 20 років шлюбу

Олег Собчук, відомий український музикант і фронтмен гурту "СКАЙ", нещодавно вперше заговорив про своє завершення стосунків з колишньою дружиною Марією Собчук.

Каштани по-новому: 2 простих рецепти, які зроблять з вас шеф-кухаря! Страви, які нічого не коштують

Приготування каштанів – це простий і приємний процес, який відкриває безліч кулінарних можливостей. Цей делікатес стане чудовим доповненням до вашого столу.