Чоловік Аліни Гросу має дитину від першого шлюбу: що відомо про зіркового обранця похресниці Ірини Білик

Співачка Аліна Гросу з дитинства радувала слухачів милими дитячими піснями і не менш миловидною зовнішністю. Особисте життя зірки хвилює багатьох шанувальників не менше за її творчі здобутки.

Співачка Аліна Гросу із самого дитинства підкорювала слухачів і своїх прихильників миловидною зовнішністю і не гарними дитячими піснями. Пісенний твір про маленьку бджілку став одним з найпопулярніших в її карʼєрі, а особисте життя красуні завжди знаходилось в епіцентрі уваги суспільства.

Коли Аліна Гросу була ще маленькою та почала виступати на сцені — її помітила популярна артистка Ірина Білик. Згодом саме вона стала для маленької співачки хресною матусею та подарувала їй декілька пісень, які зробили Аліну Гросу відомою.

Аліна Гросу - похресниця Ірини Білик
Аліна Гросу – похресниця Ірини Білик

Популярність Аліни Гросу в період з 2000 по 2008 роки швидко зростала. Співачка записала чотири сольних альбоми, один з яких під назвою “Море хвилюється” став “золотим”.

Особисте життя Аліни Гросу теж цікавить багатьох її прихильників. Коли маленька дівчинка подорослішала, в її репертуарі стало зʼявлятись все більше пісень про серйозні почуття. Після розлучення із першим чоловіком Олександром Комковим, шлюб з яким зовсім не став для красуні-білявки казковою історією — артистка не втратила здатності кохати і бути коханою.

Ще до початку повномасштабного вторгнення в Гросу почалися романтичні стосунки із російським актором Романом Полянським. На початку весни 2024 року співачка вийшла заміж і натякнула, що її новим обранцем став саме цей артист.

В коментарях під світлинами з власного весілля Аліна Гросу поділилась навесні власними емоціями про те, що в її житті були різні періоди, повʼязані зі смутком або ж радістю.
Останнім часом мені багато пишуть про одну людину… Він і справді є радістю в моєму житті — зробила прозорий натяк артистка.

Роман Полянський, який, імовірніше за все став другим чоловіком Аліни Гросу – актор серіалів. До стосунків з українкою він вже був одружений. В шлюбі з екс-дружиною Дарією Жулай в нього народилась донька, яку назвали Марфою. Зараз дівчинці вже виповнилось 14 років.

Свою нову обраницю, Аліну Гросу, Полянський давно познайомив із донькою. Співачка розповідала, що з дівчинкою вони поладнали добре. Єдине, що не вдалось подолати – це ревнощі доньки Полянського до його нової пасії.

Відомо, що до початку повномасштабного вторгнення Роман Полянський деякий час жив у Києві і бачився з рідною донькою не часто. Актор попри розлучення з колишньою дружиною допомагає їй фінансово і залишив їй із донькою квартиру. Після 24 лютого 2024 року актор повернуся у Москву. Подейкували, що він розстався із Аліною Гросу остаточно.

Аліна Гросу і її обранець Роман Полянський
Аліна Гросу і її обранець Роман Полянський

Але весільні світлини на особистій сторінці співачки в Instagram змінили думку прихильників. Імовірніше за все, кохання цієї зіркової пари пройшло випробування на міцність і переросло у законний шлюб.

Нові статті

Схожі статті

Всі бабусі на неї оглядалися: Настю Каменських побачили в київському метро у сукні з глибоким вирізом зверху

Співачка Настя Каменських повернулась до України та одразу показалась у київському метрополітені: як відреагували люди на появу зірку? Подробиці.

Не холостяк, як думають всі: зірка “Дизель шоу” Євген Сморигін показав, як виглядає його реальна дружина

Євген Сморигін — популярний артист, що встав популярним завдяки участі в гумористичному проекті "Дизель шоу". Він — не холостяк, як вважають багато прихильників. Його дружина — особа не публічна.

Пиріжки “Водолаз” – новий хіт на моїй кухні, бо не черствіє зовсім! Це пух, а не тісто – спробуйте

Якщо ви хочете приготувати щось дуже смачне та не витрачати на це весь день - рекомендуємо спробувати цей рецепт пиріжків: що потрібно для тіста "Водолаз".

Гороскоп на 29 червня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: екстрим цього дня буде зашкалювати – прогноз

Гороскоп на 29 червня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: астрологи радять зробити день суто для відпочинку - заплануйте активності для вас та ваших близьких.