65-річна мама співачки KOLA, молода матуся Насті Каменських, делікатний боб від мами Осадчої (ФОТО)

Мами відомих зірок українського шоу-бізнесу показали, як у 60+ можна виглядати на 40 років: мама Насті Каменських, KOLA та Катерини Осадчої - вік не має значення.

У сучасному світі відомі особистості не лише вражають своєю творчістю, але й своїми цінностями, зокрема, це стосується їхніх сімей. Зірки часто публікують фото зі своїми батьками та проводять з ними час. Як виглядає мама Насті Каменських, Катерини Осадчої та KOLA?

Мама KOLA

Українська співачка KOLA вперше показала свою маму Наталю публіці. Анастасія зазначила, що її мама виглядає набагато молодшою за свої роки. Вона пожартувала, що її мама ніби перебуває в капсулі часу, де 65 років прирівнюються до 45.

KOLA показала, як виглядає її мама. Фото з Instagram @kola__official
KOLA показала, як виглядає її мама. Фото з Instagram @kola__official

Висловлюючи свою любов і захоплення, співачка зізналася, що мама ніколи не вдавалася до ін’єкцій краси, що для неї є справжнім шоком. KOLA наголосила, що їй дуже пощастило з мамою, яка навчила її багатьом важливим речам.

KOLA показала, як виглядає її мама
KOLA показала, як виглядає її мама

Незважаючи на напружений графік, який не дозволить співачці бути поруч з мамою завжди, вона висловила свої щирі почуття. Для Анастасії її мама є найдорожчою людиною в світі, яка займає особливе місце в її серці.

Мама Насті Каменських

Молода мама Насті Каменських теж вражає своїм підходом до материнства. Вона встигає поєднувати материнські обов’язки з активною творчою діяльністю, зберігаючи при цьому гармонію та баланс у сімейному житті.

Настя Каменських показала, як виглядає її мами
Настя Каменських показала, як виглядає її мами

Лідія Каменських також мала артистичне минуле, адже працювала солісткою в хорі імені Верьовки. Під час своєї роботи в цьому колективі вона познайомилася з Олексієм Жмуром, концертним директором хору. Жмур був старшим за неї на шістнадцять років і на той час вже був одружений. Через це їхні стосунки тривалий час залишалися таємними, про них знала лише найближча подруга Лідії, Алла Кудлай, яка підтримувала її у всьому.

Настя Каменських показала, як виглядає її мами
Настя Каменських показала, як виглядає її мами

Згодом, коли Олексій розлучився, а Лідія завагітніла, пара вирішила припинити приховувати свої почуття та згодом народилась донька Настя. Після цього вона вирішила завершити свою кар’єру співачки і повністю присвятила себе родині та вихованню доньки.

Мама Катерини Осадчої

Окремо варто згадати і делікатний боб від мами Осадчої. Її стильна зачіска та зовнішній вигляд завжди привертають увагу і слугують джерелом натхнення для багатьох жінок, які прагнуть виглядати стильно та сучасно.

Катерина Осадча показала, як виглядає її мама
Катерина Осадча показала, як виглядає її мама

Катерина Осадча завжди висловлює, що мама є для неї зразком у всіх аспектах життя. Відомо, що Анна Павлівна раніше працювала у бібліотеці, але згодом вирішила зосередитися на сім’ї та домашніх обов’язках, відсунувши кар’єру на другий план.

Катерина Осадча показала, як виглядає її мама
Катерина Осадча показала, як виглядає її мама

Ці три жінки, кожна по-своєму, демонструють, як можна бути успішними, енергійними та стильними незалежно від віку чи обставин та передають це своїм зірковим дітям.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.