2, 3 і більше: скільки поверхів у будинках Тіни Кароль, Тоні Матвієнко, Каті Осадчої, Руслани та інших зірок

Тоня Матвієнко, Тіна Кароль, Катерина Осадча та інші українські зірки живуть в розкішних маєтках. "Один Факт" порахував, скільки саме поверхів налічується в оселях відомих зірок.

Чимало українських зірок можуть похвалитися розкішними маєтками, в яких вони живуть разом зі своїми родинами та дітьми. Хороми знаменитостей складаються з декількох поверхів, а ось скільки саме їх налічується, наприклад, в будинку Олі Полякової чи Катерини Осадчої — читайте далі в матеріалі від “Одного факту”.

Катерина Осадча

Будинок Катерини Осадчої і Юрія Горбунова
Будинок Катерини Осадчої і Юрія Горбунова

Катерина Осадча і Юрій Горбунов мешкають по сусідству з Потапом та Анастасією Каменських. Їх двоповерховий маєток — просторий та сучасний. На території розташований басейн і сад із плодовими деревами.

Тоня Матвієнко

Будинок Тоні Матвієнко
Будинок Тоні Матвієнко

Будинок Тоні Матвієнко, який їй дістався у спадок від мами, Ніни Митрофанівни — триповерховий. Навколо нього облаштований садочок із виноградом. Всередині маєток просторий, а дизайн в ньому зроблений з душею. Колись в цьому домі розташовувалась художня майстерня свекра Ніни Матвієнко, а потім — жила й сама Ніна Митрофанівна з донькою та чоловіком.

Руслана Лижичко

Еко-будинок Руслани Лижичко
Еко-будинок Руслани Лижичко

Руслана Лижичко будувала свій маєток протягом 10 років. Зірковий еко-будинок облаштований сонячними панелями та вітряками. В ньому налічується чотири поверхи, а головною родзинкою стало автономне енергопостачання. Також там облаштований критий басейн, сад і тепличка.

Оля Полякова

Розкішний будинок Олі Полякової
Розкішний будинок Олі Полякової

Елітний маєток співачки Олі Полякової розташований на земельній площі в 30 соток. В ньому – 2 поверхи, декілька кімнат, тераса та окремий вихід.

Камалія

Розкішний палац, в якому живе Камалія
Розкішний палац, в якому живе Камалія

Розкішний будинок Камалії розташований в Києві. Особняк вартістю 5 мільйонів доларів — триповерховий. Після початку повномасштабного вторгнення співачка надала в ньому притулок для подруги із родиною, яка втратила своє майно.

Потап і Настя Каменських

Маєток Насті Каменських і Потапа
Маєток Насті Каменських і Потапа

До початку повномасштабного вторгнення і виїзду за кордон Потап і Настя Каменських мешкали в Київській області (селище Романків). Маєток складається з двох поверхів. Він розташований в закритому котеджному містечку, яке знаходиться під цілодобовою охороною.

Будинок виконаний в сучасному стилі, з великою кількістю дерева, каміном і розкішною ванною.

Тіна Кароль

Царський маєток Тіни Кароль розташований під Києвом. Будувати його артистка почала ще в 2007 році. Лише в 2014 році співачка в нього переїхала і живе там й донині.

Маєток Тіни Кароль на Київщині
Маєток Тіни Кароль на Київщині

Особняк Тіни Кароль виконаний в англійському стилі та складається з трьох поверхів.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?