Через кого плакала українська Леді Гага Камалія: ця жінка стала причиною її розлучення з мільярдером Захуром

Камалія є відомою співачкою та прожила у шлюбі з пакистанських мільярдером Захуром майже половину свого життя: чому подружжя вирішило розлучитись та яка причина?

У квітні цього року українська співачка Камалія оголосила про припинення свого двадцятирічного шлюбу з мільярдером пакистанського походження, Мохаммадом Захуром. Причини цього розлучення залишаються таємницею та не розголошуються. Хоча деякі люди вважають цей крок маневром для привернення уваги, сама Камалія підтвердила факт, що вже не живе з Захуром як його дружина.

Вона залишається в активному контакті зі своїм колишнім чоловіком через їхніх доньок, Мірабеллу та Арабеллу, для яких важливість контакту з обома батьками залишається без змін.

Камалія натякнула на реальну причину розлучення із пакистанським мільярдером
Камалія натякнула на реальну причину розлучення із пакистанським мільярдером

Співачка раніше заявляла про складний період у своєму шлюбі, звинувативши в цьому доньку свого чоловіка від попереднього шлюбу, Тетяну. За словами Камалії, за кілька днів до початку повномасштабного вторгнення її чоловік разом з доньками відправилися до Великої Британії, де їх прийняла їхня старша сестра, бізнесменка, що має власний будинок у Лондоні.

Камалія зіткнулася зі складними відносинами з донькою свого чоловіка, що призвело до швидкого повернення з Лондону до рідної України. Головними факторами конфлікту стали напруженість в Україні та мама Тетяни, яка є росіянкою. Навіть мати Тетяни, яка не підтримує події в Україні, почувалася образленою через несприятливі висловлювання Камалії щодо росіян.

Камалія натякнула на реальну причину розлучення із пакистанським мільярдером
Камалія натякнула на реальну причину розлучення із пакистанським мільярдером

У вересні минулого року після численних суперечок співачка вирішила остаточно залишити будинок, де її не були раді, і повернутися на батьківщину. Проте і тут їй не вдалося знайти спокій: її обурювало те, що під час конфлікту її чоловік взяв сторону своєї доньки.

Пізніше, після двадцятирічного шлюбу, Камалія оголосила про розлучення з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром, не розкривши конкретну причину цього кроку. Відомості про те, чи була причиною розриву саме суперечка з донькою, залишаються невідомими.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.