Британка, яка знову стала українкою: Оля Полякова забрала доньку з престижного інтернату в Англії

Молодша донька Олі Полякової, Аліса — повернулась у рідні пенати. Довгий час дівчина навчалась в англійському інтернаті у Великій Британії. Зіркова мама розпитала її про враження і ось що почула.

12-річна донька зіркової співачки Олі Полякової, Аліса Буряковська — після довгої відсутності повернулась до України. Дівчинка покинула Бітьківщину ще на початку повномасштабного вторгнення і протягом останніх 2-х років перебувала в Англії.

Оля Полякова раніше зізнавалась, що молодшенькій доньці за кордоном дуже важко. Аліса дуже хотіла повернутись до рідної домівки, зустрітись із батьками та друзями. І, врешті решт, донька вмовила Олю Полякову на те, щоб мама дозволила їй повернутись додому.

Артистка привезла Алісу назад, в Україну і вже змогла з нею прогулятись територією свого розкішного маєтку. А ще — розпитати спадкоємицю про емоції, які вона відчуває після повернення у рідні пенати.

Молодша донька Олі Полякової Аліса повернулась до України
Молодша донька Олі Полякової Аліса повернулась до України

Розкажи мені свої емоції — попросила 12-річну доньку “Королева ночі” Полякова.

Аліса, хоч трохи і соромилась націленої на неї камери телефону — все ж відповіла на поставлене питання простою фразою “Добре. Дуже добре. Взагалі добре”.

Повернення зіркової доньки Аліси Буряковської до України відбулось попри те, що ситуація в рідній країні залишається вкрай напруженою. І хоча в Англії зараз набагато безпечніше — вдома все одно краще. Вочевидь, що дівчинка дуже зраділа своєму поверненню і із задоволенням прогулялась по лісу разом із мамою-співачкою і домашніми собачками.

 

Оля Полякова і її чоловік, бізнесмен Вадим Буряковський — батьки двох дівчат. Старша з них, 19-річна Марія — вже зовсім самостійна дівчина і, як і мама, обрала для себе творчий шлях. Співає  пісні і активно веде соціальні мережі. А ще — самостійно заробляє собі на життя. Тому кишенькові гроші від батьків їй більше не потрібні.

Оля Полякова з доньками: старшею Машею і молодшою Алісою
Оля Полякова з доньками: старшею Машею і молодшою Алісою

Молодша донька подружжя, Аліса – на 6 років молодша за сестру. Вона народилась 5 жовтня 2011 року.

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.