Її батьки виховували там 11 дітей: як виглядає хата, де проживала покійна Ніна Матвієнко в дитинстві (ФОТО)

Не дуже відомим є той факт, що Ніна Матвієнко в дитинстві проживала в будинку, в якому було 11 дітей та дім був на Житомирщині: як виглядає хата легендарної співачки, якої не стало.

Ніна Матвієнко, народна артистка, яка народилася в бідній родині на Житомирщині, померла 8 жовтня. Вона була однією з одинадцяти дітей в родині своїх батьків. В її дитинстві вони стикались з важкими часами, особливо у післявоєнні роки, коли багато дітей не вижило.

Своє життя Матвієнко завжди пов’язувала зі своїм рідним селом Неділище, де її народили. Хата, де вона виросла зірка, зараз порожня. Останній раз Ніна була там у 2021 році. Відомо, що будинок був реконструйований з роками та саме співачка стала ініціатором збереження цієї будівлі.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає хата, де жила її покійна мати в дитинстві
Тоня Матвієнко показала, як виглядає хата, де жила її покійна мати в дитинстві

Вона навіть запросила хлопців зробити там ремонт, щоб зберегти спогади про своє минуле. Окрім хати, на подвір’ї все ще знаходяться колодязь і стара яблуня, свідки багатьох спогадів Матвієнко про її дитинство.

Здобувши шалену популярність, Ніна Матвієнко оселилася у самому серці Києва, облаштувавшись у приватному будинку біля Лаври. Протягом останнього року її супроводжували донька Тоня з чоловіком Арсеном Мірзояном та їхні діти.

Після повернення Тоні Матвієнко до України, вона радувала шанувальників зворушливим відео, де зробила несподіваний сюрприз для матері. Реакція Ніни Матвієнко на зустріч з донькою та онукою не залишила байдужими нікого.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає хата, де жила її покійна мати в дитинстві
Тоня Матвієнко показала, як виглядає хата, де жила її покійна мати в дитинстві

У неділю, 8 жовтня, стало відомо, що раптово померла легендарна співачка, якій вже майже стукнуло 76. Її донька Тоня планувала подарувати матері пісню на день народження, але смерть стала несподіваною трагедією.

Співачка пішла з життя, викликавши шок серед зіркового світу. Причина її смерті залишається невідомою, проте друзі вказують на її тяжку хворобу та серію операцій, які вона перенесла раніше.

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.