Павло Зібров показав, як відсвяткував 67-й день народження із горіховим тортом і Михайлом Поплавським

Співак Павло Зібров відсвяткував 67-й день народження 21 червня. Днями на сторінці артиста в Instagram зʼявився фотозвіт. Тільки подивіться, хто завітав в гості до іменинника.

День народження — особливе свято в житті кожної людини. І знаменитості — не виключення. Наприклад, Павло Зібров обрав для святкування 67-го дня народження затишний і родинний варіант. На персональній сторінці у соціальній мережі Instagram співак показав цілу компанію, що завітала до нього на іменини. Поряд, як і завжди, були кохана дружина Алла, донька Діана, кум Юрій Рибчинський, з яким не одну пісню створили і… ректор-пісняр Михайло Поплавський.

Свято вдалось на славу, а його винуватцю вдалось сфотографуватись з усіма гостями та похвалитися не тільки своїми пишними вусами, але і яскравим костюмом.

До власного дня народження Павло Зібров вдяг штани червоного кольору і кросівки в тон їм. А ще – чорну футболку з малюнком. Вбрання співака чудово гармоніювало із величезною червоною квіткою, що прикрашала сукню його дружини Алли.

Я щиро дякую вам за теплі та добрі слова – звернувся Павло Зібров до колег, друзів і прихильників — Нехай ваше добро вертається до вас сторицею.

Поряд із 67-річним іменинником засвітилися не тільки його дружина з донькою, вбрані в довгі сукні з чорним геометричним та абстрактним малюнком. Також привітати Павла Миколайовича із днем народження прийшли його давні друзі: поет та автор пісень Юрій Рибчинський, а ще співаючий ректор Михайло Поплавський.

Рідні та близькі люди підготували для Павла Зіброва справжній сюрприз. Іменинний торт, прикрашений купою горішків арахісу і шоколадними вусами, дуже схожими на ті самі легендарні вуса-бренд, якими так пишається артист.

До привітань доєднались і звичайні користувачі соціальних мереж. В коментарях під добіркою світлин вони бажали виконавцю шлягерів “Хрещатик” і “День народження”, многая літа, мирного неба і міцного здоровʼя.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.