Ведуча “1+1” Валентина Хамайко розповіла про свої почуття до чоловіка Насті Каменських Потапа: “Дуже хотіла”

Ведуча з каналу "1+1" Валентина Хамайко розповіла, які в неї почуття викликає музикант Потап і його дружина Анастасія Каменських. З чим саме повʼязані ці почуття — "Один Факт" розповість далі.

Телеведуча Валентина Хамайко, що працює на українському каналі в програмі “Сніданок з 1+1” — в нещодавній розмові з колегами розповіла про свої почуття до Потапа та його дружини Насті Каменських. Звісно ж, почуття ці ніяким чином не повʼязані із коханням або ж симпатією.

Ставлення ведучої Валентини Хамайко до зіркової пари — далеке від ідеалу. Вона назвала Потапа і Настю “не патріотами” і цьому вислову є певне пояснення.

Протягом усіх двох років після початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року Потап і Настя Каменських неодноразово відчували на собі хейт з боку тих, хто незадоволений їх виїздом за кордон, коли рідна країна потребує підтримки.

Ведуча Валентина Хамайко розповіла про свої почуття до Потапа і Насті Каменських
Ведуча Валентина Хамайко розповіла про свої почуття до Потапа і Насті Каменських

Валентина Хамайко, чоловік якої (Андрій Оністрат) боронить українську державу на фронті — теж не розуміє ані громадянської позиції Потапа, ані його дружини Анастасії Каменських.

Телеведуча заявила, що зіркове подружжя патріотами не було ніколи. Цим можна пояснити і той факт, що їхні патріотичні пісні в українському суспільстві, що називається — “не заходять”.

Ці люди ніколи не були патріотами. Ніколи! — наголосила Валентина Хамайко.

Телеведуча зауважила, що патріотичні пісні в Потапа зовсім не виходять, ніби натякнувши на один з останніх творів музиканта про волонтерів, який сильно обурив багатьох українців.

На думку Хамайко — Потапу разом із Каменських краще взагалі не повертатись до України із-за кордону. І вона сама дуже хоче, щоб ці “люди світу”, як називали себе Потап із Настею — в світі й залишались.

Також серед бажань про омріяне майбутнє у Валентини Хамайко — щоб нинішнє покоління дітлахів росло на нових цінностях, які кристалізуються саме зараз.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.