“Твоя мама була артисткою”: Джамала показала молодшого сина, якого народила 1 місяць тому і пішла в декрет

Переможниця "Євробачення 2016" Джамала поділилась світлиною з маленьким сином Алімом, якому виповнився місяць зо дня народження. А ще — звернулась до хлопчика з теплою промовою.

Співачка Джамала показала нову світлину із новонародженим синочком Алімом. Малюк народився 1 місяць тому і 24 червня відзначив свій перший невеличкий день народження. З нагоди такої події багатодітна матуся, яка виховує ще й двох старших синів — оприлюднила у соціальних мережах нові фото маленького Аліма.

На них син артистки лежить в дитячому ліжечку у темно-зеленому літньому сліпі. Джамала супроводила світлину листівкою з написом “Сьогодні мені 1 місяць”.

Зіркова мама зазначила, що завдяки таким фото збирає спогади. Крім того, Джамала звернулась із теплими словами до новонародженого сина. На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram вона пригадала, як провела вечір напередодні народження третього хлопчика.

Алім, твоя Ana (мати) була артисткою до останнього моменту твого народження – зазначила співачка.

У відеоролику поряд з цими словами Джамала — ще вагітна. Вона вийшла на сцену національної музичної премії “Yuna 2024”, щоб заспівати разом із президентським оркестром, а також — отримати нагороду за свій музичний альбом “Qirim”.

В ніч, коли народився третій син Джамали – його зіркова мама… продовжувала працювати. І цей виступ, за словами самої співачки — назавжди залишиться в їх особистій, родинній історії.

Все, що я роблю — завжди роблю з любовʼю — наголосила Джамала у своєму привітальному зверненні до маленького сина.

Втім, обличчя хлопчика артистка все ж показувати не стала.

Після народження третього сина в травні 2024 року Джамала набула статусу багатодітної матусі. Разом із чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим співачка виховує трьох хлопчиків.

Первістку подружжя, Емір-Рахману, виповнилось 6 рочків. Влітку 2020 року Джамала народила свого другого синочка і йому дали імʼя Селім-Гірай. Чотири роки потому мама двох хлопчиків народила їм братика Аліма.

Джамала показала нове фото новонародженого сина Аліма
Джамала показала нове фото новонародженого сина Аліма

Раніше Джамала зізнавалась, що третя вагітність видалась для неї найважчою за попередні. Артистка протягом усіх 9 місяців мучилась від сильного токсикозу, хоча і продовжувала виступати на підтримку України та багато їздила за кордон із благодійними гастролями.

Нові статті

Схожі статті

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.

Гороскоп на 5 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: астрологи радять вийти зі своєї зони комфорту

Гороскоп на 5 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: зірки прогнозують вам нові можливості, якщо ви спробуєте щось нове. Астрологічний прогноз.