Максимально щасливий чоловік: як Сергій Притула зустрів кохання всього життя і побудував сім’ю мрії

Шоумен і український волонтер Сергій Притула назвав себе максимально щасливим чоловіком. В наступному році він разом із другою дружиною Катериною Сопельник відзначить 10-річчя подружнього життя.

Шоумен Сергій Притула 9 років поспіль перебуває в щасливому шлюбі із Катериною Сопельник. Разом з коханою дружиною артист виховує двох донечок: Соломію і Стефанію. Також в Притули є син Дмитро від першого шлюбу з дівчиною на імʼя Юлія.

Зі своєю першою дружиною Сергій Притула розлучився в 2013 році. А зараз він називає себе максимально щасливим чоловіком. “Один Факт” розповість подробиці особистого життя одного з найвідоміших чоловіків країни та улюбленця Лесі Нікітюк.

Перший шлюб з Юлією Андрійчук припинив існування за спільною згодою

Сергій Притула уклав свій перший шлюб із Юлією Андрійчук. В цих відносинах у шоумена народився первісток – хлопчик, якого батьки назвали Дмитром.

Сергій Притула і його перша дружина Юлія Андрійчук
Сергій Притула і його перша дружина Юлія Андрійчук

Родинне щастя тривало недовго. В 2013 році Притула та Андрійчук прийняли спільне рішення про розлучення. Трохи згодом Сергій Притула зізнавався, що розлад в сімейних стосунках стався з його вини. Мовляв, він не міг правильно розподіляти час на роботу та родину.

Водночас Сергій Притула разом з екс-дружиною ухвалив спільне рішення – залишитись у дружніх стосунках і разом виховувати сина.

Юлія Андрійчук, як і її колишній чоловік — віднайшла особисте щастя з іншим чоловіком. І тепер вони навіть товаришують родинами.

В 2015 році Сергій Притула знайшов особисте щастя з Катериною Сопельник

Пройшло 2 роки з моменту розлучення і Сергій Притула зміг віднайти особисте щастя з новою дівчиною. Обраницею шоумена стала Катерина Сопельник, а познайомились вони на знімальному майданчику.

Спочатку їх стосунки були суто робочими, але після розлучення Притули з колишньою дружиною — перевтілились в повноцінний любовний роман.

Сергій Притула з дітьми та дружиною
Сергій Притула з дітьми та дружиною

Невдовзі після другого весілля Сергій Притула зізнався, що відчуває себе максимально щасливою людиною. Адже щодня він повертається додому, де його чекає кохана жінка.

В шлюбі у подружжя народилось дві донечки: Соломія і Стефанія. Відомо також, що Сергій з Катериною планували народити третю дитину, але ці плани довелось відкласти через повномасштабне вторгнення.

В наступному році Сергій Притула і Катерина Сопельник відсвяткують 10 років із дня вступу до шлюбу — оловʼяне весілля.

Нові статті

Схожі статті

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?