“Потап VS Потап”: чоловік Каменських зіграв в баскетбол і здивував своїм опонентом – його зменшена копія

Потап за кордоном встигає не тільки нові пісні створювати, але й приділяє увагу спорту. Нещодавно музикант провів вільний час на баскетбольному майданчику із своєю зменшеною копією.

Український музикант Потап продовжує життя за кордоном і зовсім не звертає уваги на хейтерів. Поки у соціальних мережах йому дорікають тим, що в надскладний час він залишив Батьківщину напризволяще — сам Потап не гає часу дарма. Усі негативні емоції він скидає на спортивному майданчику.

Днями артист вирішив присвятити вільний час грі в баскетбол. Віднайшовши у дворі посеред багатоквартирних будинків майданчик з баскетбольним кільцем — Потап запросив до гри… Потапа. Насправді, у баскетбол він грав не із самим собою, а з 15-річним сином Андрієм Потапенко.

Єдиний син Потапа народився в шлюбі з кінопродюсеркою Іриною Горовою. Зараз хлопець зовсім дорослий і цілком може позмагатись із знаменитим татусем у спортивній вправності.

Під час спільної гри Потап-старший у жовтих шортах продемонстрував спадкоємцю справжній майстер-клас по грі у баскетбол. Він з першого разу забив мʼяча у кільце з великої відстані.

Potap VS. Potap — підписав родинне відео зірковий батько.

В коментарях під відео, звісно ж, не обійшлось без хейту. Дехто з користувачів назвав батька та сина “уклонистами” замість баскетболістів. Інші ж зазначили, що хлопці — справжні патріоти.

Олексій Потапенко і його син Андрій
Олексій Потапенко і його син Андрій

Однак коментарів щодо гри двох поколінь однієї родини було все ж більше. Один з дописувачів зазначив, що Андрій більше схожий на маму, Ірину Горову, аніж на Потапа.

Обожнюю сімейні відео. Класні обоє – зазначила ще одна користувачка.

Спільний син Олексія Потапенка та Ірини Горової, Андрій — народився 6 вересня 2002 року.

В хлопця є зведена сестра по лінії мами — 26-річна Наталія Горова. Старшу доньку колишня дружина Потапа народила від Юрія Горового.

Нові статті

Схожі статті

Кішка Тейлор Свіфт та ще 2 найбагатші тварини в світі – більшість людей про такі гроші тільки мріють

Серед пухнастих улюбленців також є свої мільйонери. "Один Факт" пропонує до вашої уваги трійку найбагатших чотирилапих, які володіють велетенськими фінансовими статками.

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".