“Потап VS Потап”: чоловік Каменських зіграв в баскетбол і здивував своїм опонентом – його зменшена копія

Потап за кордоном встигає не тільки нові пісні створювати, але й приділяє увагу спорту. Нещодавно музикант провів вільний час на баскетбольному майданчику із своєю зменшеною копією.

Український музикант Потап продовжує життя за кордоном і зовсім не звертає уваги на хейтерів. Поки у соціальних мережах йому дорікають тим, що в надскладний час він залишив Батьківщину напризволяще — сам Потап не гає часу дарма. Усі негативні емоції він скидає на спортивному майданчику.

Днями артист вирішив присвятити вільний час грі в баскетбол. Віднайшовши у дворі посеред багатоквартирних будинків майданчик з баскетбольним кільцем — Потап запросив до гри… Потапа. Насправді, у баскетбол він грав не із самим собою, а з 15-річним сином Андрієм Потапенко.

Єдиний син Потапа народився в шлюбі з кінопродюсеркою Іриною Горовою. Зараз хлопець зовсім дорослий і цілком може позмагатись із знаменитим татусем у спортивній вправності.

Під час спільної гри Потап-старший у жовтих шортах продемонстрував спадкоємцю справжній майстер-клас по грі у баскетбол. Він з першого разу забив мʼяча у кільце з великої відстані.

Potap VS. Potap — підписав родинне відео зірковий батько.

В коментарях під відео, звісно ж, не обійшлось без хейту. Дехто з користувачів назвав батька та сина “уклонистами” замість баскетболістів. Інші ж зазначили, що хлопці — справжні патріоти.

Олексій Потапенко і його син Андрій
Олексій Потапенко і його син Андрій

Однак коментарів щодо гри двох поколінь однієї родини було все ж більше. Один з дописувачів зазначив, що Андрій більше схожий на маму, Ірину Горову, аніж на Потапа.

Обожнюю сімейні відео. Класні обоє – зазначила ще одна користувачка.

Спільний син Олексія Потапенка та Ірини Горової, Андрій — народився 6 вересня 2002 року.

В хлопця є зведена сестра по лінії мами — 26-річна Наталія Горова. Старшу доньку колишня дружина Потапа народила від Юрія Горового.

Нові статті

Схожі статті

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.