44-річна Марина Боржемська покинула Україну і потрапила в ізраїльську лікарню: не все склалося, як гадалося

Марина Боржемська полетіла на відпочинок до Ізраїлю, однак раптово опинилась в палаті з людьми в білих халатах: що сталося з тренеркою та як себе почуває?

Екс-дружина відомого боксера В’ячеслава Узелкова, фітнес-тренерка Марина Боржемська, зазнає проблем зі здоров’ям, що призвели до її госпіталізації за кордоном. Нещодавно вона відправилася разом з дітьми та матір’ю на відпочинок до Ізраїлю, де активно ділилася враженнями з підписниками у Instagram. У своїх публікаціях Марина не забула поділитися знімками з сином Робертом та матір’ю.

Проте раптове погіршення самопочуття перервало спокійний відпочинок тренерки. Вона опублікувала знімок з лікарняного ліжка в ізраїльській клініці з написом:

“Коли відпочинок не йде за планом”.

3 Марина Боржемська розповіла, що потрапила у лікарню в Ізраїлі. Фото з Instagram @uzelkova.marina
3 Марина Боржемська розповіла, що потрапила у лікарню в Ізраїлі. Фото з Instagram @uzelkova.marina

Шанувальники Марини Боржемської виявили цікавість щодо її стану. Щоб заспокоїти своїх прихильників, знаменитість особисто з’явилася в мережі і пояснила, що жодних критичних подій не сталося, але залишила подробиці при собі. Вона висловила подяку місцевим медикам за їхню допомогу, однак причину перебування в лікарні не зазначила. Зірка розповіла, що зараз з нею все добре.

3 Марина Боржемська розповіла, що потрапила у лікарню в Ізраїлі. Фото з Instagram @uzelkova.marina
3 Марина Боржемська розповіла, що потрапила у лікарню в Ізраїлі. Фото з Instagram @uzelkova.marina

Марина Боржемська нещодавно поділилася деталями свого особистого життя після розлучення, розповівши, що наразі не має чоловіка поруч. Всі чутки про її нові романи виявилися безпідставними, і вона спростувала будь-які припущення про те, що знову знаходиться у стосунках. Відверто зізнавшись, Марина зазначила, що їй важко знайти нове кохання та пристосуватися до спільного життя з кимось іншим після попереднього досвіду.

Тренерка підкреслила, що вже налагодила своє життя після розриву і побудувала певний комфортний простір для себе. Вона зауважила, що цей процес вимагав від неї багато зусиль, і тому важко підпускати когось нового до свого особистого простору. Водночас Марина не втрачає віри в можливість знайти справжнє кохання. Вона переконана, що коли зустріне людину, яка буде її дійсно розуміти та підтримувати, все зміниться на краще.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?