“Біжи, обійму!”: Тімур та Інна Мірошниченки вперше показали доньку, яку вдочерили – зустріли принцесу вдвох

Червень 2024 року ознаменувався для Інни Мірошниченко та її чоловіка Тімура поповненням у родині. Зіркове подружжя вдочерили дівчинку. Перша тепла зустріч батьків із донечкою потрапила на відео.

В зірковій родині Тімура та Інни Мірошніченків, нарешті відбулось довгоочікуване поповнення. Майже рік подружжя витратило на те, аби оформити усі документи. І ось сьогодні щасливі батьки показали першу зустріч з донечкою, яку вони вдочерили.

Віднині дівчинка буде жити в їх великій родині – разом із молодшим братом Марселем (цього хлопчика Мірошниченки прийняли в родину рік тому), 4-річним братом Марком і 6-річною сестричкою Мією.

Щасливі новоспечені батьки показали на відео теплу зустріч із донькою. Спочатку в кадрі зʼявляються Тімур та Інна, а потім в обʼєктиві камери зʼявляється їх донечка. На вигляд дівчинці, як і заявлялося раніше: 8-10 років.

Вдягнена у світлі штани з дрібним малюнком та футболку бузкового кольору, донька Мірошниченків вбігла до кадру і отримала щедру порцію обіймів від мами і тата.

Коротенький відеоролик викликав бурхливу емоційну реакцію в коментарях. Користувачі від всієї душі вітали батьків із появою ще однієї донечки.

Сльози! Ще одну дитинку зробили щасливою в цьому світі. Дякую вам! — написала одна із користувачок у соціальних мережах.

Інна і Тімур Мірошніченки вперше показали доньку, яку вдочерили нещодавно
Інна і Тімур Мірошніченки вперше показали доньку, яку вдочерили нещодавно

Зі своїми привітаннями на сторінку зіркового подружжя завітала інтервʼюерка Аліна Доротюк:

Вітаю, прекрасні! — написала вона

Свої побажання багатодітній родині залишила і Валентина Хамайко. Телеведуча від щирого серця пораділа за родину Мірошніченків та пригадала, що приблизно в цей же час рік тому в них зʼявилась перша прийомна дитинка — 2-річний хлопчик Марсель.

Якщо бути більш точним, то довгоочікуваний переїзд Марселя в родину відбувся 22 червня 2023 року. Через рік і чотири дні батьки зробили дітям подарунок у вигляді найстаршої сестрички.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.