Куди ділася фаворитка Меладзе Бушміна: 35-річна Єва втекла від багатія-чоловіка зі скульптором з Одеси

Єва Бушміна – одна із найяскравіших випускниць проекту "Фабрика зірок-2" та улюблениця композитора Костянтина Меладзе. Куди зникла артистка і чим зараз займається? "Один Факт" розповість подробиці.

Єва Бушміна — одна з найбільш популярних випускниць українського проекту “Фабрика зірок-2”. Справжнє імʼя артистки – Яна Швець, а в її творчій карʼєрі був і досвід творчих виступів в складі гурту “ВІА Гра”.

Улюблениця Костянтина Меладзе в українському шоу-бізнесі змогла віднайти свою нішу і своїх фанатів. Але після початку повномасштабного вторгнення жодного разу не висловила своєї громадянської позиції.

До своєї популярності у складі гурту “ВІА Гра” Бушміна встигла добре себе зарекомендувати як бек-вокалістка Насті Каменських і гурту “Авіатор”.

Справжній успіх до Єви Бушміної прийшов після того, як її помітив композитор та продюсер Костянтин Меладзе. Він запросив дівчину до складу гурту “ВІА Гра”. В творчому колективі артистка виступала з 2010 по 2012 роки і заспівала багато пісень, які стали хітами (“День без тебя”, “Пошёл вон” та інші).

Далі Єва Бушміна вирішила піти у вільне плавання та розпочала сольну карʼєру. Артистка змінила сценічне імʼя на Layah, створила декілька музичних альбомів і відеокліпів.
Декілька відеоробіт для Бушміної створила одеситка Таня Муіньо, яка відома своїм співробітництвом із відомими світовими зірками (Дженіфер Лопес, Кеті Пері та інші).

Сольна карʼєра Єви Бушміної в гору не пішла. Останніми роками в її творчому репертуарі зʼявлялись пісні тільки на російській та англійській мовах. Зараз артистка живе у Франції.
Бушміна виїхала за кордон ще до початку повномасштабного вторгнення. Разом із нею поїхав і її чоловік — скульптор з Одеси Денис Гріщук.

Від стосунків з бізнесменом Дмитром Лановим в Єви Бушміної підростає донька Едіта. Зараз дівчинці 11 років.

Єва Бушміна продовжує іноді записувати пісні, а ще захопилась разом із чоловіком Денисом новим хобі — з еротичним підтекстом. Пара демонструє у соціальних мережах фото 18+ і продає відверті світлини на сервісі OnlyFans.

Від початку повномасштабного вторгнення ані Бушміна, ані її цивільний чоловік Денис Гріщук ніяк не коментували ситуацію в рідній країні. Свою сторінку у соцмережах артистка продовжує вести на російській та англійській мовах.

Нові статті

Схожі статті

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?

“Ти назавжди в моєму серці”: переможниця “Мастершеф 2” Ліза Глінська розповіла про втрату маленького сонечка

Переможниця і суддя "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла про сумну подію в родині. Що саме сталось у кулінарки і кого вона втратила? Читайте детальніше в матеріалі від "Одного Факту".