Олена Кравець порівняла себе із мегазіркою світового масштабу Роббі Вільямсом: “Зібрались у повному складі”

Екс-учасниця гумористичного шоу "Квартал 95" Олена Кравець порівняла себе з 50-річним британським співаком Роббі Вільямсом. Читайте, що спільного у Кравець із зіркою світового масштабу.

Колишня учасниця гумористичного проекту “Квартал 95” Олена Кравець розповіла, чому саме пішла з цієї програми і чи планує колись повернутись назад до творчого колективу.

Олена Кравець в інтервʼю для Youtube-каналу “Розмова” розповіла ведучому про те, чи планує повертатись до “Кварталу 95”. Її відповідь вийшла неоднозначною та розгорнутою. Екс-гумористка пригадала історію, яка трапилась в житті британського музиканта Роббі Вільямса. Артист багато років тому пішов із творчого колективу “Take That”, аби збудувати успішну сольну карʼєру. І це йому вдалось зробити.

Олена Кравець порівняла себе зі співаком Роббі Вільямсом
Олена Кравець порівняла себе зі співаком Роббі Вільямсом

Пройшло 20 років і Роббі Вільямс… повернувся до гурту, щоб у повному складі провести концерт. Олена Кравець навела історію музиканта, як приклад — що в житті може бути все.

Екс-учасниця “Кварталу 95” ніби натякнула, що і в неї колись може трапитись історія із поверненням до колективу, в якому вона пропрацювала багато років і завдяки якому стала неймовірно популярною.

Порівнюючи себе із Роббі Вільямсом, Олена Кравець зробила акцент на тих словах, які вимовив співак під час виступу у рідному гурті. Роббі Вільямс назвав цю мить зустрічі з творчими колегами найщасливішим моментом свого життя. В цю мить артист вперше за 20 останніх років був на сцені не один. А відповідальність за виступ розподілилась на пʼятьох людей замість одного.

50-річний співак Роббі Вільямс гастролював у складі гурту “Take That” в період з 1990 по 1995 роки. Також він зʼявлявся разом із іншими солістами на сцені в 2009, 2010 та 2011 роках. Станом на 2022 рік кількість проданих музичних альбомів виконавця Роббі Вільямса перевищила 75 мільйонів екземплярів.

Також в світі продали більше 18 мільйонів синглів артиста. В Латинській Америці Роббі Вільямс вважається закордонним виконавцем із найбільшою кількістю продажів. В 2016 році фінансовий капітал британського виконавця сягнув 200 мільйонів доларів.

Нові статті

Схожі статті

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева показала, яка трендова стрижка зробила її іконою краси

86-річна акторка Ада Роговцева показала, як трендова стрижка-каре допомогла їй стати іконою краси. В почесному віці артистка має гарний зовнішній вигляд. І все завдяки прекрасній зачісці та макіяжу.

Вам потрібно лише 3 простих інгредієнти: як приготувати паштет з сала, цибулі та моркви – дешево й смачно

Смачнюща закуска буде подана до вашого столу за кілька хвилин: рецепт приготування паштету з цибулі, моркви та сала - смачніше не спробуєте ніде.

Як виглядають чоловіки найкрасивіших спортсменок України: Ольги Харлан, Еліни Світоліної, Ярослави Магучіх

Ольга Харлан, Еліна Світоліна, Ярослава Магучіх – українські красуні-спорстменки, яких називають Олімпійськими богинями. "Один Факт" покаже, як виглядають чоловіки відомих українських спортсменок.

Це займе лише 10 хвилин вашого часу: як приготувати часникові стрілки – супер смачно та швидко. Рецепт

Ви витратите мінімум часу та отримаєте смачну закуску на стіл для ваших гостей: як приготувати часникові стрілки та що для цього потрібно. Покроковий рецепт.