Не холостяк, як думають всі: зірка “Дизель шоу” Євген Сморигін показав, як виглядає його реальна дружина

Євген Сморигін — популярний артист, що встав популярним завдяки участі в гумористичному проекті "Дизель шоу". Він — не холостяк, як вважають багато прихильників. Його дружина — особа не публічна.

45-річний актор “Дизель шоу” Євген Сморигін народився у білоруському місті Мінськ, але своє доросле життя вирішив поєднати з Україною. В 2006 році, коли білоруська команда КВК “ЧП” припинила своє існування – Сморигін, що вже рік жив в Україні, вирішив спробувати свої сили в телевізійних проектах.

В команді проекту “Дизель шоу” Євген Сморигін працює майже 10 років. Гумор став невідʼємною частиною його життя, але й поза телевізійним екраном артист не втрачає часу дарма. В нього є своя велика родина: дружина Лідія і троє дітей.

Євген Сморигін показав, як виглядає його дружина
Євген Сморигін показав, як виглядає його дружина

Кохана жінка артиста Євгена Сморигіна Лідія – за освітою економіст. Подружжя виховує трьох дітей: Єлизавету, Олександра та Олексія. Взагалі гуморист не любить довго розповідати про особисте життя. На його думку – все, що стосується родини, повинно залишатись поза сценою. Таємничість щодо сімейного життя свого часу призвела до пліток щодо роману Сморигіна з колегою по “Дизель шоу” Вікторією Булітко.

Насправді між ними ніяких романтичних стосунків немає і бути не може. Адже в Євгена Сморигіна є кохана дружина. Артист заради неї та трьох дітей вирішив змінити громадянство і після початку повномасштабного вторгнення активно зайнявся цим процесом.

Євген Сморигін і його родина
Євген Сморигін і його родина

Євген та Лідія Сморигіна познайомились багато років тому. Майбутнє подружжя мешкали по сусідству і спочтаку мали просто дружні стосунки. Довгий час відносини між Євгеном та Лідією не виходили за межі добросусідських. Побачивши один одного – майбутні чоловік і дружина вітались та розходились по сусідських домівках.

Але одного разу все змінилося. Євген вирішив запросити на чай дівчину Ліду, яка йому дуже подобалась. Так і розпочався їх роман, що згодом перевтілився у родину.

Євген Сморигін з дружиною та дітьми
Євген Сморигін з дружиною та дітьми

У соціальних мережах Лідія Сморигіна іноді зʼявляється поряд із зірковим чоловіком та дітьми. Тому шанувальники мають змогу бачити, як виглядає супутниця життя їхнього кумира.

Нові статті

Схожі статті

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева показала, яка трендова стрижка зробила її іконою краси

86-річна акторка Ада Роговцева показала, як трендова стрижка-каре допомогла їй стати іконою краси. В почесному віці артистка має гарний зовнішній вигляд. І все завдяки прекрасній зачісці та макіяжу.

Вам потрібно лише 3 простих інгредієнти: як приготувати паштет з сала, цибулі та моркви – дешево й смачно

Смачнюща закуска буде подана до вашого столу за кілька хвилин: рецепт приготування паштету з цибулі, моркви та сала - смачніше не спробуєте ніде.

Як виглядають чоловіки найкрасивіших спортсменок України: Ольги Харлан, Еліни Світоліної, Ярослави Магучіх

Ольга Харлан, Еліна Світоліна, Ярослава Магучіх – українські красуні-спорстменки, яких називають Олімпійськими богинями. "Один Факт" покаже, як виглядають чоловіки відомих українських спортсменок.

Це займе лише 10 хвилин вашого часу: як приготувати часникові стрілки – супер смачно та швидко. Рецепт

Ви витратите мінімум часу та отримаєте смачну закуску на стіл для ваших гостей: як приготувати часникові стрілки та що для цього потрібно. Покроковий рецепт.