Всі троє нічим не схожі на Андрія Дикого: 43-річна Лілія Ребрик показала рідкісні сімейні фото з дітьми

Зіркова ведуча Лілія Ребрик три місяці тому стала мамою втретє. Тепер на її особистій сторінці у соціальних мережах зʼявляється ще більше світлин із донечками.

Телеведуча Лілія Ребрик насолоджується третім материнством та вчить на своєму прикладі, як треба цінувати кожну хвилину життя.

Зірка українського телебачення часто ділиться на своїй персональній сторінці у соціальній мережі Instagram світлинами із своїми трьома донечками. Перед камерою Ребрик завжди постає усміхненою та щасливою. Особливо вона полюбляє фільмувати миті родинного життя у заміському маєтку, де живуть і вона сама, і її діти, і чоловік Андрій Дикий.

Днями Лілія Ребрик оприлюднила чергову порцію родинних світлин та розповіла, як проводять це спекотне літо її маленькі дівчатка. Наймолодша з сестричок – Адель, поки що потребує багато уваги з боку зіркової матусі. Дівчинка багато спить і полюбляє грудне молоко. Нещодавно новонароджена принцеса відвідала свій перший світський захід разом із мамою. Лілія Ребрик вдягнула донечку у сліп та носочки з мереживним кантиком.

Старші доньки Лілії Ребрик та Андрія Дикого — обирають свій досуг самостійно. Найстарша Діана обожнює атмосферу літніх таборів, а для Поліни справжнім щастям стає купання в літньому дитячому басейні, встановленому прямо посеред двору.

В дозвіллі дівчат знаходиться час і для навчання. Наприклад, Поліна з Діаною проходять літні курси від мережі ІТ-академій для дітлахів віком 5-17 років.

Всі троє доньок Лілії Ребрик зовсім не схожі на свого мужнього татуся Андрія Дикого, який зараз боронить українську державу. Рисами обличчя вони більше пішли у знамениту маму. Однак, на батьківську любов це ніяким чином не впливає. Усі троє доньок Андрія Дикого завжди відчувають турботу з боку батька і матусі.

В них є все, що треба для того, щоб навчатись, розвиватись і просто бути щасливими дітьми навіть у нинішній ситуації, яка склалась в Україні.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?