“Чекаємо на дітей”: 29-річна Аліна Гросу розповіла за яких умов покаже другого чоловіка – все просто

Артистка Аліна Гросу тримає в таємниці свого другого чоловіка, за якого нібито таємно вийшла заміж: співачка розсекретила, коли покаже його обличчя.

Аліна Гросу звернулася до своїх підписників в Instagram, щоб відповісти на їх запитання щодо чуток про її можливий шлюб з російським актором Романом Полянським. Вона розсекретила, що не мала наміру розголошувати цю інформацію та показувати обличчя обранця, поки вони не стануть батьками. Гросу підкреслила, що не має наміру робити з цього публічне шоу або продавати журналістам чи блогерам деталі їх особистого життя.

Співачка також опублікувала фотографію, на якій вона зображена у вигляді нареченої, цілуючись з чоловіком, обличчя якого не видно на знімку. Це фото вкотре викликало великий інтерес серед її прихильників і спричинило багато питань та припущень.

Аліна Гросу розповіла, коли покаже свого другого чоловіка. Фото з Instagram @alina_grosu
Аліна Гросу розповіла, коли покаже свого другого чоловіка. Фото з Instagram @alina_grosu

Аліна Гросу має багатий романтичний шлях, який привертає увагу шанувальників та медіа. Вона була одружена на російському бізнесменові Олександру Комкову з 2019 по вересень 2020 року, коли їхні шляхи розійшлися. Після цього вона зустрічалася з відомим російським актором Романом Полянським, і вони часто з’являлися разом на громадських заходах у росії в листопаді 2022 року, що спричинило чутки про їхні стосунки.

Аліна Гросу розповіла, коли покаже свого другого чоловіка
Аліна Гросу розповіла, коли покаже свого другого чоловіка

Аліна Гросу нещодавно відтворила свої особисті переживання через нову пісню, яка відображала її почуття після розставання. Вона зізналась, що спочатку не відчувала суму за колишнім чоловіком, і це відбилося на її стосунках зі спільними фотографіями у соціальних мережах, які вона навіть не видаляла.

Проте вже в жовтні 2023 року співачка оголосила про нові відносини, утримуючи ім’я свого нового партнера в секреті і запросила його для участі у зйомках музичного відео до своєї пісні “Сумую”.

Аліна Гросу розповіла, коли покаже свого другого чоловіка
Аліна Гросу розповіла, коли покаже свого другого чоловіка

У березні 2024 року вийшов новий музичний кліп, де Аліна з’явилася в образі нареченої, але особу її нареченого так і не розкрили. Перед оголошенням прем’єри кліпу вона підтримувала інтерес до свого персонажу, опублікувавши знімки у весільній сукні.

Одна з подруг співачки ненавмисне викрила інформацію про її таємне весілля в інтернеті, що спричинило численні спекуляції. У мережі з’явилися припущення, що у кліпі може з’явитися її новий обранець, але це залишалося лише гіпотетичною інформацією.

Наразі Аліна проживає і навчається у США, де і тримає особистість свого другого чоловіка в таємниці. Вона підтвердила, що нещодавно вийшла заміж вдруге, але деталі цього романтичного епізоду лишаються невідомими для широкої публіки.

Нові статті

Схожі статті

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.