“Свавілля”: Джамала вперше прокоментувала втрату сімейного майна в Криму і розповіла, кому воно належало

Співачка кримськотатарського походження Джамала вперше прокоментувала втрату родинного майна в Криму. Що саме сказала артистка і які слова підібрала, щоб охарактеризувати вчинок росіян? Читайте далі.

Співачка Джамала провела своє дитинство та юність в Криму. Разом із батьками майбутня артистка жила в селищі Малорічінське поблизу Алушти. Сюди родина Джамали переїхала в 1989 році з Киргизії.

Після окупації півострова росіянами в 2014 році співачка залишилась жити та працювати в Україні. Нещодавно стало відомо, що усе кримське майно, яке належало батькам Джамали – привласнила собі окупаційна влада. Цей процес назвали націоналізацією, але артистка з цим категорично не згодна.

Джамала вважає те, що відбулося — незаконним привласненням. Вона не збирається опускати руки та замовчувати те, що сталось на її малій Батьківщині.

Після привласнення майна росіяни заявили, що воно раніше належало Джамалі. Артистка спростувала цю інформацію. Дім на Кримському півострові цілком і повністю належав її батькам.

Переможниця “Євробачення 2016” назвала так звану націоналізацію свавіллям і безпідставним привласненням чужого маєтку росіянами.

Це репресії. Це — депортація в сучасності. Це ще раз демонструє самочинство, яке коїть російська влада — зазначила Джамала.

Артистка співставила події, що в наші часи відбуваються в окупованому Криму — із знущаннями з боку радянської влади в останні місяці Другої світової війни.

Джамала висловилась про втрату майна в Криму
Джамала висловилась про втрату майна в Криму

Джамала повідомила, що до майна в Криму вона не має жодного відношення. Дім повністю знаходився у власності її батьків. Співачка зазначила, що цей кримський маєток вони будували протягом 20 років, здобуваючи для цього гроші і будівельні матеріали виключно власними зусиллями.

Сусанна Джамаладінова відзначила, що саме її в росії оголошено в міжнародний розшук. Але не зовсім зрозуміло, до чого тут її батьки.

Джамала відразу визначила свою громадську позицію і наголосила, що мовчати з приводу того свавілля, яке чинять росіяни зараз — точно не буде.

Нові статті

Схожі статті

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.