Були одружені, але йшли до інших: Павлік, Остапчук та інші зірки, які кинули своїх дружин заради кохання

Тарас Цимбалюк, Дмитро Гордон, Володимир Остапчук та інші зірки, які були невірними до однієї та вибирали інших жінок: скільки разів були одружені?

Зірки українського шоу-бізнесу часто відомі не лише своїми талантами, а й бурхливим особистим життям. Деякі з них здобули популярність не лише через свою творчість, але й завдяки репутації “ловеласів”.

Дмитро Гордон

Дмитро Гордон одружувався тричі та він має сімох дітей, народжених від чотирьох різних жінок. Важливою подією в його житті стало одруження з Олесею Бацман у понад 13 років тому та пара разом виховує трьох доньок.

Дмитро Гордон та інші зірки, які мали багато шлюбів
Дмитро Гордон та інші зірки, які мали багато шлюбів

Віктор Павлік

Віктор Павлік, відомий український співак, має цікаву історію особистого життя, що включає кілька шлюбів. Вперше він одружився у юному віці з Лідією, з якою у них народився син Олександр. Проте цей союз тривав недовго. У другому шлюбі, з Світланою, їхні стосунки тривали вісім років і у них з’явилася донька Христина.

Віктор Павлік та інші зірки, які мали багато шлюбів
Віктор Павлік та інші зірки, які мали багато шлюбів

Павлік вступив у третій шлюб з Лорою Созаєвою, з якою прожив понад двадцять років. У цьому союзі народився син Павло, чия доля була трагічною — він помер у молодому віці. Зараз Віктор Павлік щасливий у шлюбі з Катериною Репяховою, яка молодша за нього на 28 років. Три роки назад у пари народився син Михайло.

Володимир Остапчук

Володимир Остапчук також пройшов через кілька значущих стосунків. Його перший шлюб з Оленою тривав дванадцять років, і в них народилися донька та син. Після розлучення він зав’язав стосунки з Христиною Горняк, які тривали два роки. Наразі він перебуває у шлюбі з Катериною Полтавською, журналісткою та блогеркою, яка значно молодша за нього.

Володимир Остапчук та інші зірки, які мали багато шлюбів
Володимир Остапчук та інші зірки, які мали багато шлюбів

Тарас Цимбалюк

Тарас Цимбалюк пройшов через кілька короткотривалих шлюбів. Його перший шлюб закінчився вже через кілька місяців, а другий тривав приблизно рік. Після розлучення він розпочав стосунки зі Світланою Готочкіною, яка працює в ресторанній сфері.

Тарас Цимбалюк та інші зірки, які мали багато шлюбів
Тарас Цимбалюк та інші зірки, які мали багато шлюбів

Іво Бобул

Іво Бобул одружувався чотири рази. Зараз він у шлюбі з Наталією, молодшою за нього на 12 років. Разом вони виховують сина Данила. Від попередніх шлюбів у Бобула також є син Руслан і донька Людмила.

Іво Бобул та інші зірки, які мали багато шлюбів
Іво Бобул та інші зірки, які мали багато шлюбів

Ці історії демонструють, що в українському шоу-бізнесі є чимало зірок, які пережили багато шлюбів у пошуках справжнього кохання та сімейного щастя.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?