Покинула Київ, щоб змити макіяж і побути собою: Тіна Кароль засвітилася “без марафету” в українських горах

Співачка Тіна Кароль в свої 39 років цілком може похвалитись бездоганною зовнішністю. Постійний догляд за обличчям та спортивні тренування дозволяють їй показувати себе без фільтрів і макіяжу.

39-річна Тіна Кароль відправилась на улюблений відпочинок у гори. Скориставшись нагодою, співачка показала себе посеред карпатських краєвидів, що називається — без фільтрів і макіяжу. Зірка української естради зробила селфі прямо з ліжка, а точніше — з гамаку, розвішаного на вулиці.

Ранкові світлини з Тіною Кароль видались напрочуд гарними. Відразу після пробудження артистка мала свіженький вигляд і заховалась від гірської вранішньої прохолоди під ковдрою.

Тіна Кароль поніжилась у гамаку посеред гірських пейзажів
Тіна Кароль поніжилась у гамаку посеред гірських пейзажів

Співачка постала перед багаточисленною аудіторією соціальних мереж без зайвої сценічної бутафорії – просто неба. Судячи із добірки світлин — артистка й ночувала на вулиці та добре виспалася на жорсткому гамаку. Комусь такий відпочинок може здатись занадто екстремальним. Адже що там й казати про комфорт, коли замість затишного ліжка в тебе підвісний гамак, а навколо — сезон комарів.

Втім, для Тіни Кароль подібна обстановка — лише спосіб перевірити себе і власну силу волі. А вона, як відомо, в цієї красуні точно є. Завдяки регулярним заняттям йогою Кароль має потужну витримку, яка допомагає їй і в творчому житті, і на відпочинку.

Тіна Кароль показала себе просто неба без макіяжу
Тіна Кароль показала себе просто неба без макіяжу

Тіна Кароль неодноразово розповідала, як їй вдається підтримувати молодість та красу. Співачка дотримується режиму сну, строго контролює кількість спожитого цукру та солодощів, а ще — приділяє багато уваги доглядовим процедурам. Після 19-ї години артистка взагалі нічого не їсть. Та й рідини намагається не пити – щоб на ранок не було набряків.

Масажі та японська косметика — це не єдині інструменти, які допомагають Тіні Кароль залишатись молодою та вродливою. Уповільнити старіння їй вдається завдяки заняттям йогою. Співачка розповідала, що вивчити найскладніші асани змогла сама і без допомоги тренера. Їй це вдалось зробити завдяки відеоурокам з Youtube.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.