“Так, я чув про таке”: брат Марії Яремчук вперше зізнався, чи дійсно Пономарьов батько її дитини

Нарешті стало відомо, хто є батьком сина Марії Яремчук, якій тривалий час приписували роман з Олександром Пономарьовим - що розповів брат співачки?

Дмитро Яремчук розповів про стан стосунків між нащадками відомого виконавця і висловився щодо чуток про можливе батьківство дитини Марії, яка нещодавно стала матір’ю. Дмитро разом із братом намагався підтримувати зв’язок із Марією, привітавши її з народженням сина, але не отримали відповіді на свої привітання. Він пояснив, чому, на його думку, Марія вирішила проігнорувати їхні повідомлення.

Сини Назарія Яремчука, Дмитро і Назарій, мають кожний сімʼю та навіть одружились в один день. Для Дмитра це був вже другий шлюб, оскільки його перша дружина Наталія є донькою кримського політика Сергія Куніцина. Кожен із братів має по троє дітей.

Брат Марії Яремчук розсекретив, чи дійсно Пономарьов батько її дитини
Брат Марії Яремчук розсекретив, чи дійсно Пономарьов батько її дитини

Марія Яремчук народилась у другому шлюбі Назарія Яремчука, нечасто зустрічається з братами, проте вони іноді підтримують зв’язок. Востаннє, навесні, вона звернулася до Дмитра з питанням щодо авторських прав на деякі твори їхнього батька. Дмитро та його брат погодилися на це прохання.

Дмитро поділився, що вони з братом привітали Марію з днем народження її сина, але на їхнє привітання відповіді не отримали. Він зазначив, що така поведінка є звичною для них, оскільки їхні стосунки з Марією є досить неоднозначними, і в минулому вона також не вітала їх з народженням їхніх дітей. Дмитро згадав, що в засобах масової інформації з’являлися припущення про те, що батьком сина Марії міг бути співак Олександр Пономарьов, однак він розповів, що сумнівається в цьому.

Брат Марії Яремчук розсекретив, чи дійсно Пономарьов батько її дитини
Брат Марії Яремчук розсекретив, чи дійсно Пономарьов батько її дитини

Необхідно зазначити, що після розлучення з першою дружиною Оленою, Дмитро і його брат Назарій залишилися жити з батьком у Чернівцях, тоді як їхня мати переїхала до Києва, де вдруге вийшла заміж і народила ще одну дитину. Пізніше Назарій також створив нову сім’ю з дружиною Дариною, і у них народилася дочка, яку назвали Марічка.

Нові статті

Схожі статті

“Дитя після 40-ка”! Пізні породіллі українського шоу-бізнесу: Олена Кравець, Алла Мазур та інші зірки

Материнство прийшло до них пізно - Джамала, Олена Кравець, Олена Мозгова та інші зірки, які народили у зрілому віці. Подробиці особистого життя.

Як зараз виглядає знаменита акторка Ірма Вітовська: 49-річна кінозірка змінилася до невпізнання

Ірма Вітовська не лише талановита акторка, а й людина з добрим серцем, яка постійно допомагає українцям в складні часи: як змінилась зірка та як виглядає?

Не несіть ці садові квіти в дім! Це принесе 33 нещастя! Головний народний астролог-городник розкрив секрет

Народні прикмети – річ особлива. Багато хто з господинь вірить, що деякі квіти приносять в оселю нещастя. "Один Факт" розповість, які саме рослини не варто нести в дім — щоб не зіпсувати майбутнє.

“Старіє в зворотному напрямку”: 94-річна Ліна Костенко з макіяжем і манікюром носить фліску Columbia

Видатна поетеса Ліна Костенко продовжує надихати прихильників своєю елегантністю та прекрасним зовнішнім виглядом - стильна жінка у віці 94 роки.