Як виглядають чоловіки найкрасивіших спортсменок України: Ольги Харлан, Еліни Світоліної, Ярослави Магучіх

Ольга Харлан, Еліна Світоліна, Ярослава Магучіх – українські красуні-спорстменки, яких називають Олімпійськими богинями. "Один Факт" покаже, як виглядають чоловіки відомих українських спортсменок.

В українському спорті є багато чарівних і красивих спортсменок, на яких заглядаються чоловіки. Втім, деякі з цих красунь вже мають постійного партнера та щасливо вийшли заміж.

Подивіться, як виглядають чоловіки шаблістки Ольги Харлан, тенісистки Еліни Світоліної та легкоатлетки Ярослави Магучіх.

Ольга Харлан

Олімпійська чемпіонка з фехтування на шаблях Ольга Харлан після розлучення із першим чоловіком, шаблістом Дмитром Бойком – хрест на особистому житті ставити не стала. 34-річна спортсменка дуже кохала чоловіка, але він вирішив поїхати працювати в Америку, а Ольга – не захотіла покидати Україну.

Українська шаблістка Ольга Харлан з чоловіком Луїджі Самеле
Українська шаблістка Ольга Харлан з чоловіком Луїджі Самеле

Теперішнього обранця шаблістки звуть Луїджи Самеле. Він – італієць. Їх романтичні стосунки закрутилися через 2 місяці після розлучення спортсменки. Все розпочиналось із дружньої переписки. Потім Ольга почала спілкуватись із обранцем частіше, а Луїджи вважав, що дівчина таким чином намагається психологічно вийти із минулих відносин і відійти від першого шлюбу.

Зараз Ольга Харлан живе разом зі своїм коханим чоловіком Луїджи Самеле в Італії.

Спортсменка розповідала, що обранець у всьому її підтримує – особливо щодо громадської позиції по ситуації в Україні.

Ба більше, італійський фехтувальник і триразовий чемпіон Європи навіть розпочав вчити українську мову. До початку повномасштабного вторгнення Луїджі Самеле приїжджав до України, щоб познайомитись із ріднею Ольги Харлан (бабусями, дідусем та батьками).

Ярослава Магучіх

22-річна легкоатлетка Ярослава Магучіх наприкінці минулого року вперше розповіла деякі деталі особистого життя. Її дівоче серденько вже зайняте, а на безіменному пальці є обручка. Обранцем молодої спортсменки став хлопець, який теж не з чуток знає про спорт. Він займається бігом на 110 метрів з барʼєрами.

Раніше Ярослава Магучіх розповідала, що весілля із обранцем вони вже планують. Але воно відбудеться після Олімпійських ігор 2024 року.

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх із коханим хлопцем Назаром Степановим
Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх із коханим хлопцем Назаром Степановим

Коханий чоловік легкоатлетки Ярослави Магучіх – на 3 роки молодший за неї. Парубка звуть Назар Степанов. Його мама — Тетяна Степанова, працює тренеркою.

Еліна Світоліна

Тенісистка Еліна Світоліна та її чоловік Гаель Монфіс
Тенісистка Еліна Світоліна та її чоловік Гаель Монфіс

29-річна українська тенісистка Еліна Світоліна вийшла заміж у 2021 році. Її обранцем став популярний французький тенісист Гаель Монфіс.

Весілля спортивної пари було гучним та пишним. Зокрема, численні прихильники ще довго після цієї події обговорювали весільні вбрання подружжя.

Українська тенісистка Еліна Світоліна з чоловіком
Українська тенісистка Еліна Світоліна з чоловіком

Пройшов рік і Еліна Світоліна народила коханому донечку, яку назвали незвичним імʼям Скай.

В розмові із журналістами Світоліна зізнавалась, що їй добре вдається поєднувати карʼєру та особисте життя.

І їй, і її чоловіку Гаелю вдається балансувати між робочими графіками та знаходити час для того, аби поспілкуватись один із одним.

Нові статті

Схожі статті

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.

4-лапий доктор наук: у США кіт здобув докторський ступінь в одному з престижних університетів країни

В США зʼявився вчений кіт. Йому присвоїли науковий ступінь в одному з престижних університетів Вермонту. За що пухнастик отримав винагороду і як звуть цього доктора наук? "Один Факт" дізнався деталі.

Суп з плавленим сирком: 24-річна третя дружина Остапчука дала рецепт, після якого Вова вирішив одружитися

Катерина Остапчук є справжньою господинею та завжди радує свого чоловіка Володимира смачною їжею, на цей раз вона вирішила приготувати суп, який підкорив серце чоловіка - рецепт.