З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева показала, яка трендова стрижка зробила її іконою краси

86-річна акторка Ада Роговцева показала, як трендова стрижка-каре допомогла їй стати іконою краси. В почесному віці артистка має гарний зовнішній вигляд. І все завдяки прекрасній зачісці та макіяжу.

Зовнішність для актора — не тільки забаганка, але й важливий інструмент. Завдяки гарному вигляду артист приваблює увагу широкої аудиторії, а вже потім може продемонструвати й свої творчі таланти.

Ада Миколаївна Роговцева не з чуток знає, наскільки важливо слідкувати за власним зовнішнім виглядом. Свій особливий стиль 86-річна народна артистка обрала ще в молоді роки.

Прихильники знають Аду Миколаївну, як жінку із ясними блакитними очима, яка носить коротеньку стрижку-каре. Акторка дійсно надає перевагу коротким зачіскам, а саме – класичному каре. Інколи її можна побачити із легкою хімічною завивкою або ж крупними кучерями.

Ада Роговцева обрала для себе стрижку-каре
Ада Роговцева обрала для себе стрижку-каре

Незважаючи на почесний вік Ада Роговцева встигає ретельно слідкувати за зовнішнім виглядом. Макіяж та манікюр – це саме те, без чого пані Аду на публіці побачити неможливо.
Стрижка-каре, яку носить Ада Миколаївна Роговцева — класичний варіант зачіски. За бажанням її можна трохи урізноманітнити, додавши рівний, подовжений або прибраний навкіс чубчик.

Експерименти із зачіскою каре можна проводити нескінченно. Ця коротка і стильна стрижка підходить для будь-якого типу волосся. Каре стає чудовим доповненням до обличчя будь-якої форми та підкреслює усі переваги зовнішності.

Ада Роговцева полюбляє експериментувати із коротенькою зачіскою каре. Зазвичай акторку можна побачити із класичним каре та чубчиком, що освіжає та омолоджує її творчий образ.

Українська акторка Ада Роговцева з класичною стрижкою каре
Українська акторка Ада Роговцева з класичною стрижкою каре

Іноді Ада Миколаївна дозволяє собі трохи урізноманітнити зачіску та робить стильну завивку на коротке волосся. Попри почесний вік акторка залишається для багатьох жінок взірцем неймовірної творчої енергетики і вишуканості.

Нові статті

Схожі статті

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.

4-лапий доктор наук: у США кіт здобув докторський ступінь в одному з престижних університетів країни

В США зʼявився вчений кіт. Йому присвоїли науковий ступінь в одному з престижних університетів Вермонту. За що пухнастик отримав винагороду і як звуть цього доктора наук? "Один Факт" дізнався деталі.

Суп з плавленим сирком: 24-річна третя дружина Остапчука дала рецепт, після якого Вова вирішив одружитися

Катерина Остапчук є справжньою господинею та завжди радує свого чоловіка Володимира смачною їжею, на цей раз вона вирішила приготувати суп, який підкорив серце чоловіка - рецепт.

“Дитя після 40-ка”! Пізні породіллі українського шоу-бізнесу: Олена Кравець, Алла Мазур та інші зірки

Материнство прийшло до них пізно - Джамала, Олена Кравець, Олена Мозгова та інші зірки, які народили у зрілому віці. Подробиці особистого життя.