Ким могли би бути Монатік, Скрипка та інші, якби працювали за фахом: справжні професії українських зірок

Сьогодні вони – популярні артисти. Але якщо деякі з них працювали за фахом – їх життя могло б скластися зовсім інакше. Дізнайтесь, хто за фахом Олег Скрипка, Дмитро Монатік та інші знаменитості.

Вокаліст із гурту “ТІК” Віктор Бронюк став студентом у 15 років, але його спеціальність була занадто далекою від сцени. Популярна українська співачка Ірина Федишин навчалась у музичній школі з 13 років, але за освітою вона — зовсім не артистка.

“Один Факт” пропонує до вашої уваги добірку зі справжніх спеціальностей знаменитостей.

Дмитро Монатік

Дмитро Сергійович Монатік, більш відомий українцям за сценічним псевдонімом MONATIK — український співак, автор пісень, танцюрист і композитор. Він приймав участь у декількох телевізійних шоу, серед яких і “Х-Фактор”. Має звання заслуженого артиста України.

Співак Дмитро Монатік за фахом юрист
Співак Дмитро Монатік за фахом юрист

За спеціальністю Дмитро Монатік — не співак і не актор. В 2003 році майбутній популярний артист став студентом Міжрегіональної академії управління персоналом (МАУП), вступивши на юридичний факультет. Після закінчення учбового закладу Дмитро отримав спеціальність юриста.

У вільний від навчання час він займався музикою і танцями, що в майбутньому посприяло активному розвитку творчої карʼєри.

 

Олег Скрипка

Український рок-музикант Олег Скрипка за свої 60 років встиг створити величезний творчий прошарок з авторських пісень. Заслужений артист України та лідер гурту “Воплі Відоплясова” в школі навчався на пʼятірки та особливо полюбляв точні науки. Скрипці дуже легко давалися математика та фізика.

Тому не дивно, що він зміг із відзнакою закінчити заочну школу фізико-технічного інституту, а в 1987 році — радіотехнічний факультет Київського політехнічного інституту і отримати спеціальність інженеру.

Спеціальність Олега Скрипки: інженер
Спеціальність Олега Скрипки: інженер

Відразу після закінчення навчання в інституті, у 1987 році Скрипка створив свій гурт “Воплі Відоплясова”. Деякий час артист встигав і творчістю займатись, і працювати інженером на заводі “Квант”.

Артем Пивоваров

33-річний співак Артем Пивоваров народився у місті Вовчанську Харківської області. Зараз він відомий широкому загалу, як автор та виконавець пісень, продюсер.

Артем Пивоваров за фахом: фельдшер-акушер
Артем Пивоваров за фахом: фельдшер-акушер

В 12-річному віці Артем намагався вчитись у музичній школі по класу гітари. Але згодом облишив це заняття. Професійної музичної освіти в артиста немає.

Після закінчення 9-ти класів школи Артем Пивоваров навчався у Вовчанському медичному коледжі та отримав спеціальність фельдшера-акушера.

Також майбутній популярний артист вчився в Національній академії міського господарства у Харкові. Там здобув диплом бакалавра екології.

Марія Бурмака

Марія Бурмака за освітою філолог
Марія Бурмака за освітою філолог

54-річна українська співачка Марія Бурмака народилася в родині викладачів у Харкові. Артистка з успіхом закінчила музичну школу по класу гітари, а в 1987 році стала студенткою філологічного факультету Харківського університету. Отримала спеціальність філолога.
Ще за часів студентства Бурмака почала створювати авторські пісні.

Ірина Федишин

37-річна співачка Ірина Федишин народилась у Львові. Зараз прихильники знають її як авторку пісень, співачку та модель. Ірина працює в жанрі поп-музики.

Ірина Федишин за фахом економіст
Ірина Федишин за фахом економіст

За освітою Ірина Федишин – економіст. Майбутня співачка навчалась у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Також брала приватні уроки з музики та вокалу. З 13-ти років навчалася у музичній школі. Вступила відразу до 4-го класу і закінчила заклад на відмінно.

Віктор Бронюк

45-річний фронтмен українського гурту “ТІК” Віктор Бронюк народився в селищі Соколова на Вінничині. Після школи майбутній виконавець пісень закінчив педагогічне училище у містечку Бар Вінницької області.

Спеціальність Віктора Бронюка: художник-дизайнер
Спеціальність Віктора Бронюка: художник-дизайнер

Також Бронюк навчався та успішно закінчив історичний факультет Вінницького державного педагогічного університету.

За першою освітою Віктор Бронюк – художник-дизайнер та вчитель образотворчого мистецтва. Зараз в його будинку облаштована власна художня майстерня.

Нові статті

Схожі статті

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.