Інна Мірошніченко вперше показала обличчя прийомної донечки і назвала її імʼя: майже тезки з названою мамою

Багатодітна мама Інна Мірошніченко поділилась емоціями з приводу вдочеріння дівчинки. Вони з чоловіком Тімуром декілька днів тому стали батьками вчетверте, наважившись взяти в родину другу дитинку.

Блогерка і дружина телеведучого Тімура Мірошніченка, Інна, вперше показала обличчя доньки, яку вони вдочерили і днями, нарешті, забрали додому.

Історія вдочеріння другої дитини для Мірошниченків виявилась такою ж складною, як і всиновлення маленького Марселя рік тому. Багатодітна матуся пригадала, як їм із чоловіком вдалося подолати чимало бюрократичних складнощів, перш ніж донечка опинилась в їх теплих батьківських обіймах.

Інна Мірошніченко повідомила, що перше заочне знайомство із донькою відбулось 15 травня, коли в світі святкували Міжнародний день сімʼї. Вона їхала по справах і опинилась в заторі на Парковій дорозі. Щоб не втрачати дарма часу — подзвонила в одну зі служб у справах дітей.

На диво, трубку на тому кінці слухавки взяли майже відразу. Інні довелось швиденько відшукувати та сортувати дитячі анкети на сайті Міністерства соціальної політики. Серед дітей віком 8-12 років їй відразу попалася анкета дівчинки на імʼя Ангеліна.

Дружина Тімура Мірошніченка одразу зрозуміла, що це дівча — їх ангел. До того ж, її імʼя здалось блогерці сакральним. Адже воно ніби складається з двох слів: Ангел та Інна. Та й анкета дівчинки виявилась актуальною.

Інна зазначила, що її особливо зачепили слова представниці служб з прав дітей, яка сказала:

Я дуже хочу, аби всі мої діти були в сімʼях.

Після того, як Мірошніченки обрали дитину для вдочеріння – їх чекали півтора місяці вирішення бюрократичних питань, оформлення документів та розпоряджень. Інні та Тімуру довелось долати 1600 км лише в один бік, аби побачитись із донечкою Ангеліною.

Зараз усі перепони залишились в минулому. Хоча, за словами блогерки — попереду їх чекає ще велика купа бюрократичних питань, які потрібно вирішити. Але головна мрія батьків вже збулась. Їх четверта дитина отримала міцну та дружню родину.

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.