Куди ділася 50-річна екс-дружина Кличка Наталія Єгорова: показує стрункі ніжки “Чорноброва красуня”

Наталія Єгорова – 50-річна модель, колишня дружина спортсмена Віталія Кличка. Де Наталія живе зараз і чи продовжує займатись модельним бізнесом? Редакція "Одного факту" розповість подробиці.

Наталія Єгорова — спортсменка, модель та співачка, яка 26 років була дружиною українського боксера, а нині – київського мера Віталія Кличка.

Народилась Наталія у місті Бровари, що на Київщині, з другого класу школи почала займатись гімнастикою. Трохи згодом дівчина перейшла в секцію синхронного плавання.
Особливу роль в її житті завжди відігравав модельний бізнес. Можна сказати, що своє особисте щастя із Віталієм Кличком вона також віднайшла завдяки йому. Перше знайомство майбутнього подружжя відбулось на конкурсі “Чорна перлина”, в якому Наталія приймала участь.

Протягом усіх 26 років шлюбу Наталія носила прізвище чоловіка, але після розлучення з Кличком повернула собі дівоче прізвище: Єгорова. Офіційне розлучення стало для подружжя лише формальністю, адже по факту Наталія і Віталій вже давно мешкали окремо. Модель багато років поспіль разом з дітьми живе в Німеччині. Віталій Кличко в силу своїх мерських повноважень залишається в Україні.

Відомо, що на початку 2024 року Єгорова вперше за багато років повернулась до України. Модель приїхала не просто у гості – а заради розподілу майна з колишнім чоловіком. Кличко передав екс-дружині у власність будинок в Німеччині, який йому подарував брат Володимир.

Наталія в свою чергу офіційно переоформила на колишнього автівку та будинок відпочинку на Київщині.

Зараз Наталія Єгорова мешкає в Німеччині. Після офіційного розлучення з Кличком жінка почала більш активно вести сторінку у соціальній мережі Instagram.

Нині 50-річна Єгорова веде активний спосіб життя, займається спортом і танцями. Жінка демонструє оновлену себе і доводить багатьом жінкам на своєму прикладі, що життя після розлучення все ж існує. На персональній сторінці Єгорової в Instagram можна побачити багато світлин та відеороликів із подорожей та відпочинку.

Завдяки здоровому способу життя Наталія навіть у свої 50 років залишається стрункою та вродливою. І залюбки демонструє жіночу красу на пляжі або модельному подіумі.

Нові статті

Схожі статті

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.