“Дитя після 40-ка”! Пізні породіллі українського шоу-бізнесу: Олена Кравець, Алла Мазур та інші зірки

Материнство прийшло до них пізно - Джамала, Олена Кравець, Олена Мозгова та інші зірки, які народили у зрілому віці. Подробиці особистого життя.

Діти з’являються на світ у різному віці, і для багатьох жінок, які вирішили мати дітей після 40 років, це стає викликом і одночасно великим щастям. Українські зірки шоу-бізнесу, такі як Олена Кравець, Алла Мазур, Джамала та інші, стали відомі не лише своїми професійними досягненнями, але й вибором материнства у пізньому віці.

Алла Мазур

Журналістка і телеведуча Алла Мазур вперше стала матір’ю у віці 43 роки, залишаючи невідомим ім’я батька свого сина Артема. Зірка 1+1 виховує сина та активно ділиться своїм досвідом в Instagram, надаючи поради щодо балансу між кар’єрою, доглядом за дітьми та особистим життям.

Алла Мазур та інші зірки розповіли, як стали мамами після 40
Алла Мазур та інші зірки розповіли, як стали мамами після 40

Олена Кравець

Українська комічна акторка і ведуча телешоу “Жіночий квартал” Олена Кравець також виховує трьох дітей. Її старша донька, Марія, народилася першою, а через 13 років з’явилися двійнята, Катерина і Іван. Навіть під час вагітності Олена продовжувала активну діяльність, проходячи курси з дизайну одягу для вагітних і випускаючи власну лінію одягу для майбутніх матерів.

Олена Кравець та інші зірки розповіли, як стали мамами після 40
Олена Кравець та інші зірки розповіли, як стали мамами після 40

Олена Мозгова

Олена Мозгова виховує трьох доньок. Дві з них, Зоя і Євгенія, є дітьми від співака й композитора Олександра Пономарьова, а третя, Соломія, народилася від співака Девіда Аксельрода. Молодша донька з’явилася на світ, коли Олені було 41 рік.

Олена Мозгова та інші зірки розповіли, як стали мамами після 40
Олена Мозгова та інші зірки розповіли, як стали мамами після 40

Після чотирьох місяців після пологів, Олена Мозгова поділилася своєю радісною новиною на сторінці у Facebook, закликаючи інших жінок не сумніватися і насолоджуватися процесом материнства, особливо у зрілому віці.

Джамала

Українська співачка Джамала народила свою третю дитину, сина, коли їй виповнилося 40 років. Новину про радісну подію вона оголосила через Instagram, де опублікувала першу фотографію малюка, показуючи його маленькі ніжки.

Джамала та інші зірки розповіли, як стали мамами після 40
Джамала та інші зірки розповіли, як стали мамами після 40

Василіса Фролова

Відома телеведуча Василіса Фролова мріяла стати матір’ю і протягом тривалого часу зіштовхувалась з численними викликами. Вона активно зверталася до різних фахівців у пошуках допомоги і перенесла безліч медичних обстежень, але невдача стала постійним співмешканцем її зусиль.

Василіса Фролова та інші зірки розповіли, як стали мамами після 40
Василіса Фролова та інші зірки розповіли, як стали мамами після 40

Незважаючи на безуспішні спроби, Василіса не втратила надії і продовжувала вірити в чудо. Проте, на певному етапі вона вирішила припинити свої спроби здійснення материнства. Тоді, у віці 43 років, сталося неймовірне: Василіса Фролова вперше відчула радість материнства, коли народився її син Родіон.

Нові статті

Схожі статті

Корабель багатства в океані вдачі: названо 3 знаки Зодіаку, яких з 5 липня чекає щедрий подарунок долі

Життя цих трьох знаків Зодіаку буде насичене радісними емоціями, починаючи з 5 липня 2024: що очікувати Терезам, Рибам та Лев - щастя буде всюди.

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.