Суп з плавленим сирком: 24-річна третя дружина Остапчука дала рецепт, після якого Вова вирішив одружитися

Катерина Остапчук є справжньою господинею та завжди радує свого чоловіка Володимира смачною їжею, на цей раз вона вирішила приготувати суп, який підкорив серце чоловіка - рецепт.

Молода дружина Володимира Остапчука завжди радує своїх прихильників цікавими рецептами у своєму Instagram, одним із них є суп із плавленим сирком, який 24-річна Катерина приготувала для Остапчука на початку їхнього знайомства та одразу ж закохала в себе.

Для приготування вам знадобиться:

  • вода
  • 4 шт. картоплі
  • 1 куряче філе
  • 1 цибуля
  • 1 морквина
  • шампіньйони
  • 1/3 стакану рису
  • 3 плавлених сирки
  • кубик курячого бульйону
  • сіль

Першим кроком необхідно налити в каструлю воду та додати куряче філе і поставити на вогонь. Пізніше потрібно почистити та нарізати картоплю, цибулю, натерти моркву і шампіньйони та починаємо готувати зажарку на пательні на невеликому вогні. Коли філе буде готовим, потрібно його дістати та насипати в каструлю 1/3 стакану рису. Через декілька хвилин (приблизно 5) додайте туди картоплю.

Молода дружина Володимира Остапчука поділилась рецептом супу з плавленим сирком. Фото з Instagram @poka.tya
Молода дружина Володимира Остапчука поділилась рецептом супу з плавленим сирком. Фото з Instagram @poka.tya

Як тільки ваша картопля вже буде готова, необхідно висипати в каструлю зажарку та ваше філе. Наступним кроком натираємо плавлений сирок й кидаємо його у каструлю, також додаємо кубик курячого бульйону й сіль, щоб надати страві ще більше смаку. Після цього потрібно добре перемішати все разом, щоб усі інгредієнти ідеально злилися разом.

Молода дружина Володимира Остапчука поділилась рецептом супу з плавленим сирком. Фото з Instagram @poka.tya
Молода дружина Володимира Остапчука поділилась рецептом супу з плавленим сирком. Фото з Instagram @poka.tya

І ваш суп готовий! Приємного смаку. Виявилося, що саме цей суп з плавленим сиром став відкриттям для Вови. Він після першого ж ковтка визнав, що це – не просто ще одна страва, а щось особливе, що змусило його відчути себе дома. Саме тоді, під чарівним впливом цієї кулінарної магії, він зробив рішення, що хоче бути з Катериною все життя.

Нові статті

Схожі статті

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?

“Ти назавжди в моєму серці”: переможниця “Мастершеф 2” Ліза Глінська розповіла про втрату маленького сонечка

Переможниця і суддя "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла про сумну подію в родині. Що саме сталось у кулінарки і кого вона втратила? Читайте детальніше в матеріалі від "Одного Факту".

Все почалось, коли їй було 14: Марічка Падалко розповіла про свій перший шлюб – імʼя чоловіка досі приховує

Зірка 1+1 Марічка Падалко вперше розповіла про свого першого чоловіка, ім'я якого не розкриває: що відомо про перший шлюб телеведучої та чому пішла від екс-обранця?

Корабель багатства в океані вдачі: названо 3 знаки Зодіаку, яких з 5 липня чекає щедрий подарунок долі

Життя цих трьох знаків Зодіаку буде насичене радісними емоціями, починаючи з 5 липня 2024: що очікувати Терезам, Рибам та Лев - щастя буде всюди.