Не тільки Подкопаєва! Українські пані “Велике серце”, що забрали з дитячого будинку не одну дитину

Україна – країна яскравих, вродливих і сильних жінок з великим серцем. Тому підтвердженням слугує приклад українських знаменитостей, які взяли під батьківське крило дітей-сиріт.

Жінки-українки – це історія не тільки про красу і національну вроду. Це ще й велич душі і серця, що виривається назовні благодійними вчинками, прагненням допомогти тим, хто цієї допомоги потребує і прихистити найслабших – щоб поділитись із ними своєю неймовірною внутрішньою силою.

Багато відомих українок в останні два роки стали прикладом жіночої мудрості і… чоловічої мужності. Адже наважитись на всиновлення чи вдочеріння чужої дитини – не кожна пані зможе. Тим паче, якщо ця дитина – вже підросла.

Та це — зовсім не про Інну Мірошніченко і Наталію Могилевську. Цим чудовим і добрим пані вдалось забрати з дитячого будинку не одну дитину. “Один Факт” нагадає їх історії всиновлення та вдочеріння дітей.

Інна Мірошніченко

36-річна юристка і блогерка Інна Мірошніченко в цьому році ще раз підтвердила статус багатодітної мами. Днями вона разом із чоловіком, телеведучим Тімуром Мірошніченко – вдочерила дівчинку на імʼя Ангеліна. Також в жінки є двоє рідних дітей: 6-річна Мія і 4-річний хлопчик Марко.

Велика родина Мірошніченків
Велика родина Мірошніченків

Перший досвід всиновлення дитини Інна Мірошніченко отримала в червні минулого року. Тоді вони з Тімуром взяли в родину 2-річного хлопчика Марселя.

Інна Мірошніченко із названим сином Марселем
Інна Мірошніченко із названим сином Марселем

Таким чином, зараз родина Мірошніченків виховує загалом 4-х дітей: двох прийомних і ще двох – рідних.

З нагоди дня всиновлення Марселя, яке офіційно за рішенням суду відбулось 22 червня 2023 року, Інна Мірошніченко на своїй сторінці в Instagram створила цілий пост зі спогадами. Багатодітна мама розповіла, який важкий шлях вони з чоловіком пройшли задля того, аби ця подія таки сталася в їх житті.

І коли суд, нарешті, оголосив Марселя їхнім сином – новоспечені батьки заплакали від щастя.

Плачемо, бо знаємо, що зробимо його щасливим – зазначила Мірошніченко.

Блогерка показала, як її названий синок змінився усього за рік життя в родині. Хлопчику вдалось подолати складні діагнози і майже наздогнати у розвитку своїх однолітків. Марсель навчився їздити на самокаті і перестав боятися усього, що його оточує.

Мама лагідно називає його Марсом і хохотунчиком, а ще – ділиться емоціями та щастям від того, що хлопчик прагне вивчати все без зупинки і став зовсім домашнім. Він привʼязався до своїх названих батьків і тепер навіть не засинає без їх теплих обіймів.

В 2024 році Інна і Тімур Мірошніченки вирішили повторити цей складний шлях та… вдочерити дівчинку. На відміну від Марселя – вона старша. Названій донечці подружжя 8 років і поки що дівча не вміє правильно їсти піцу та робити інші побутові речі. Але батьківська любов точно зробить неймовірне. І через рік все буде зовсім інакше.

Наталія Могилевська

Історія материнства 48-річної Наталії Могилевської — теж неймовірна. На початку повномасштабного вторгнення вона та її чоловік, якого зірка ретельно приховує від аудиторії – стали названими батьками для двох дівчат: Мішель і Софії.

Донечки Могилевської – рідні сестрички. Вони залишились сиротами, та співачці Наталії Могилевській вдалось повернути їм батьківську любов і родинний затишок.

Наталія Могилевська із названими доньками
Наталія Могилевська із названими доньками

Артистка української естради розповідала, що не хоче своїм донькам публічного життя. Тому майже два роки приховувала факт вдочеріння. За словами Могилевської, вона не бажає розкривати деталі трагічних історій своїх дівчат. Єдине, що повідомила зіркова мама – це те, що донечки перед вдочерінням натерпілися лиха.

Старшій дівчинці довелось рятувати життя молодшої. Саме тому названа мама сховала їх від світу під своїм крилом і дала час для адаптації.

Зараз доньки Наталії Могилевської почувають себе добре. Старшій із сестричок виповнилось 12 років, молодшій – 4. Старша дівчинка відвідує школу, але там ніхто навіть не здогадується – хто її названа мама.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.