Вони стали “спадкоємицями” Мерилін Монро: у кого з українських зірок є родимка над губою і як вона виглядає

В українському шоу-бізнесі є жінки, яких цілком можна порівняти з американською кіноакторкою Мерілін Монро. І все тому, що в них є така ж ознака, як і в Мерілін – родимка над верхньою губою.

Мерилін Монро – американська кіноакторка, модель та співачка, яка стала найбільш культовим образом не тільки в американському кінематографі, але й у всій світовій культурі.
Мерилін стала неймовірно популярною завдяки створеному образу безглуздої та наївної білявки і спокусливій фігурі.

В кіноакторки була ще одна родзинка, точніше – родимка над верхньою губою. Вона надавала стильному образу талановитої жінки особливого шарму.

Серед сучасних українських знаменитостей є принаймні 4 жінки, яких цілком можна назвати спадкоємицями Мерилін. В них також є родимка над верхньою губою, яка додає їх сценічним образам неповторності. “Один Факт” назве імена цих красунь.

Ольга Сумська

Велика родимка над верхньою губою майже як в Мерилін Монро була свого часу і в акторки Ольги Сумської. Але на початку 2020 року вона її видалила. Артистка не розповіла, навіщо позбулась легендарної деталі в своїй зовнішності, яка багато років була справжньою родзинкою її акторського образу.

Родимка на обличчі Ольги Сумської
Родимка на обличчі Ольги Сумської

Деякі з прихильників Сумської припустили, що вона позбулась від родимки з метою безпеки.

Вікторія Булітко

Вікторія Булітко з родимкою перевтілилась у Мерилін Монро
Вікторія Булітко з родимкою перевтілилась у Мерилін Монро

41-річна акторка гумористичної програми “Дизель шоу” Вікторія Булітко народилась наприкінці січня 1983 року в Запоріжжі. Всесвіт від народження нагородив дівчинку творчим талантом, яскравою зовнішністю і… великою родимкою над верхньою губою, яка розташована майже на щоці. Ця деталь зовнішності робить Вікторію схожою із американською дівою Мерилін Монро. До речі, її образ акторка вже на себе приміряла.

Аіда Ніколайчук

42-річна переможниця 3-го сезону вокального шоу “Х-фактор” Аіда Ніколайчук народилась в звичайній родині кравчині та компʼютерного фахівця. Рідним містом для майбутньої співачки стала Одеса.

Ще в школі Аіді краще за все давались гуманітарні науки. Дівчина полюбляла музику та малювання.

Аіда співає пісні в естрадному та ліричному жанрах, а ще — має помітну родимку прямо над верхньою губою. На відміну від американки Мерілін Монро ця відмітина розташована не ближче до щоки, а майже на губі.

Вона зовсім не псує зірковий образ артистки і навіть навпаки – робить його більш відомим.

Ані Лорак

Ані Лорак, яку зараз в Україні називають зрадницею і запроданкою через її громадську позицію та мовчання щодо ситуації на рідній Батьківщині – теж має помітну родимку на обличчі.

Родимки на обличчі Ані Лорак
Родимки на обличчі Ані Лорак

Але якщо в Мерілін Монро ця відзнака була розташована над верхньою губою, то в Кароліни (справжнє імʼя Ані Лорак) є відразу 2 помітні родимі плями під нижньою губою.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.