Як Полякова і Падалко: Джамала пояснила, чому забрала синів у бабусь з дідусями і повернула до України

Джамала, яка більше місяця тому народила третього сина, протягом вагітності знаходилась в Україні. Поряд з нею були і старші сини. Вона розповіла, чому наважилась повернути хлопців додому, в Україну.

Українська співачка Джамала трохи більше, ніж місяць тому народила третього синочка, Аліма. Протягом усіх девʼяти місяців вагітності співачка знаходилась в Україні і лише іноді виїжджала за кордон — щоб прийняти участь у благодійних заходах, спрямованих на підтримку ЗСУ.

Поряд з артисткою в рідній українській домівці знаходились і її старші синочки, Емір-Рахман і Селім-Гірай. Від початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року Джамала відправила хлопців за кордон, до Польщі. Там вони жили разом із батьками чоловіка артистки (своїми дідусем та бабусею).

Така ситуація стала справжнім випробуванням для співачки. Вона сама в цей час залишалась в Україні і не мала змоги насолоджуватись живим спілкуванням із дітьми. Артистці доводилось переживати серйозні емоційні гойдалки та переїжджати з країни в країну.

Коли ти поруч із дітьми й готуєш їм борщ, то здається, що всі, крім тебе працюють на користь країни, а коли їдеш – серце навпіл – розповіла Джамала.

Також артистка зазначила, що це випробування для неї стало доволі болісним. Але потроху вона навчилась пробачати саму себе і не перейматись, що не має змоги завжди бути поряд зі своїми хлопчиками.

Коли Джамала дізналась, що вагітна третьою дитиною – то вирішила повернути старших дітей до України. За словами артистки, їй було дуже важливо, щоб сини були задіяні в цьому неймовірному процесі та разом з нею очікували на народження братика. Багатодітна матуся пригадала, як хлопці торкались її великого живота і задавали їй смішні та серйозні запитання.

Все це дрібниці. Але ці дрібниці – дуже важливі! – пояснила зірка.

Джамала вважає, що ухвалила дуже правильне рішення, коли повернула синів з Польщі до України. Адже вони Селім-Гірай та Емір-Рахман мали змогу піклуватись про наймолодшого братика ще до його появи на світ.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.